סיפור דוגמה מספרו החדש של משה גוטמן.
מצמרר...
סיפור דוגמה מספרו החדש של משה גוטמן.
והפרטיותלהבנתי. רק ביתן הספר.
רשום שם שעולה 20 ש"ח משלוח.קראתי את כל הפרוספקט ולא ראיתי שיש דמי משלוח... אז דווקא נוח לא?
?את זה
את אדמה פראית התכוונתי (בענייני ביתן הספר וכו')
יש לי את באשר הוא שם של צוובנר, אשמח להחליף, או תמורת ספרים חדשים אחרים.אני קראתי.
מאוד נהניתי.
אשמח להחליף עם ספרים חדשים בבני ברק
יש על הרחוב של מלכי ישראל, חנות כזאת שמוכרת גם ספרים באנגלית ומשחקים... אני אפילו לא יודעת מה שמה. זה לא שינקיס, נכון? לפני שמסתובבים לעזר יולדות אם אני לא טועה.באיזו חנות מצאת? בווייס ספרים?
מכירה אותה אבל לא זוכרת את שמה.יש על הרחוב של מלכי ישראל, חנות כזאת שמוכרת גם ספרים באנגלית ומשחקים... אני אפילו לא יודעת מה שמה. זה לא שינקיס, נכון? לפני שמסתובבים לעזר יולדות אם אני לא טועה.
אבל מתאים שגם בויס ספרים יהיה...
עוד לא, כי יש חשש שאקבל אותו בדרך אחרתקנית?
מצוין לך, וכיף לך שיש מי שמצ'פר אותך בספר טוב.עוד לא, כי יש חשש שאקבל אותו בדרך אחרת
כשאת מוצאת במודיעין עילית, תעדכני.מצוין לך, וכיף לך שיש מי שמצ'פר אותך בספר טוב.
לי אין כאלו, ואני נאלצת לחזר אחריהם לבד.
מקווה שישאר לי משהו כשני אבוא...כשאת מוצאת במודיעין עילית, תעדכני.
אני גם מחפשת...
אשמח להחליף אותו או ספרים אחרים מהמלאי שלי תמורת אל תסתר של ליבי קליין, לקריאה בחג, בבני ברק.יש לי את באשר הוא שם של צוובנר, אשמח להחליף, או תמורת ספרים חדשים אחרים.
תשאירי לי את האחרון בחנות!מקווה שישאר לי משהו כשאני אבוא...
לפי הפרסום במקומונים הספרים יהיו בהמון ספרים בירושלים.אבל פסדר גיליתי את אדמה פראית בחנות (לא ביתן הספר!) ברחוב מלכי ישראל עליז טרי ורענן
יש ביתן הספר במודיעין עילית וקרית ספרכשאת מוצאת במודיעין עילית, תעדכני.
בחנויות?חיה הרצברג - כל יום מחדש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: