חבל שבארץ ישראל ביד אליהו המצב היה כל כך שונה....
מעניין מה זה אומר עלינו כיהודים שומרי תורה ומצוות
בפינה הימנית של הסרטון יש חץ לכניסה לתוך גוגל דרייבסליחה על הבורות אבל איך מורידים את הסרטונים מ'הפורום החרדי'
באתר של דרשו כתוב:יש לאיי מי איזה שהוא הסבר מדוע בשידורים חיים מסיומי הש"ס של דירשו,
כאשר מגיע הרגע בו מוקרנת מצגת על המסך,
נכתבת הודעה בשידור החי כי: "באולם מוקרנת מצגת, נחזור לשידור החי בסיומו"...
מה, אנחנו עיזים?
לא. המצגת גרועה למדי.נדמה כי אכן זמן רב לא נראו כאלו סטנדרטים גבוהים של הפקות איכות לכבוד התורה ולומדיה.
הם כתבו לי שמט"ו בשבט, הם ישחררו את המצגת לציבור כי עד אז יש אירועים בחו"ל.באתר של דרשו כתוב:
לעת עתה המצגת עדיין מוקרנת באירועי דרשו בלבד ולא ניתן לצפות בה. בתום אירועי 'דרשו' תשוחרר המצגת לציבור. נדמה כי אכן זמן רב לא נראו כאלו סטנדרטים גבוהים של הפקות איכות לכבוד התורה ולומדיה.
פשוט מעצבן לראות רמה כל כך נמוכה של הפקה. הכל מעושה ומלאכותי, הרגשתי זלזול באינטליגנציה שלי.לא. המצגת גרועה למדי.
אפילו מאד גרועה.
פשוט מעצבן לראות רמה כל כך נמוכה של הפקה. הכל מעושה ומלאכותי, הרגשתי זלזול באינטליגנציה שלי.
https://www.prog.co.il/threads/מצגת-הנה-ימים-באים-סיום-הש-ס-דרשו.511244/לא. המצגת גרועה למדי.
אפילו מאד גרועה.
אני קמתי ויצאתי. לא יכולתי לראות את זה.
אדיר ביותראם כבר מדברים מה חוות דעתכם על המצגת שהייתה בארנה של יענקל הכונס?
אני קמתי ויצאתי. לא יכולתי לראות את זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: