לחיצה על הוסףהעליתי תמונות לנושא חדש שפתחתי עכשיו אני רוצה שהתמונות יעלו באופן של תמונה מלאה ולא תמונה ממוזערת, על מה אני לוחצת בשביל לעשות זאת?
תודה
משתמש בשבוע הראשון שלא פירסם שום הודעה, הגיונישהוא כבר נחסם?לא. אלא אם הוא נחסם.
לכאורה נראה שלא עלה טוב.הוא מראה לי ככה, בלי הכפתור של הוסף, הוא כן מראה לי את הכפתור רק בזמן העלה עצמה אבל אחרי שאני כבר מעלה את הנושא ואח"כ לוחצת על עריכה לא נותן לי, אני צריכה להעלות שוב?
קורה. יש אינדיקציות רבות למשתמש בעייתי. והמערכת חוסמת כשהיא מזהה כפילות של ניק שסומן כבעייתי.משתמש בשבוע הראשון שלא פירסם שום הודעה, הגיונישהוא כבר נחסם?
[data-widget-key="container_Classifieds_HOME"]{
width: 100%;
}
והגיוני שזה התבטל בדיוק 7 ימים מלאים מעת-לעת אחרי שהוא נרשם?קורה. יש אינדיקציות רבות למשתמש בעייתי. והמערכת חוסמת כשהיא מזהה כפילות של ניק שסומן כבעייתי.
אתה יכול לדווח על שם המשתמש הנ"ל, ואבדוק בל"נ אם זו חסימה או באג.
קודם כל אפי' לא קיבלתי איזו התראה בפעמון, ב, יש אפשרות סתם ככה לשלוח לי בפרטי, על מה זה היה?זה אומר שהיו לכם תגובות כ"כ... שהובילו לאזהרות.
הייתם אמורים לראות את זה בו בזמן...
אם ככה זה מובן כי הייתי חדשה.... אבל סתם לא נעים לראות את זהזה אומר שהיו לכם תגובות כ"כ... שהובילו לאזהרות.
אם כבר העלו את זה-זה אומר שהיו לכם תגובות כ"כ... שהובילו לאזהרות.
איפה רואים את זה?איזו הפתעה ציפתה לי בפרופיל שלי
צפה בקובץ המצורף 1124401
כנראה אין לך אזהרותאיפה רואים את זה?
לא מצאתי...
בעיקרון רק פרימיומים רואים את זה.למה אני לא רואה כריכות לאשכולות כשאני מחובר?
צפה בקובץ המצורף 1124512וכשאני לא מחובר
צפה בקובץ המצורף 1124513
אם ככה זה מובן כי הייתי חדשה.... אבל סתם לא נעים לראות את זה
כל אחד יכול לראות רק את האזהרות שלו.איפה רואים את זה?
לא מצאתי...
זה מיועד בעיקר למעקב מנהליםאם כבר העלו את זה-
מה זה נקודות אזהרה?
יש מספר נקודות מסויים לפני שמשתמש נחסם??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: