הבעיה שאין לי מתכונים מדויקים...
אני לוקחת השראות מכל מיני מתכונים ומשלבת....
שניצלים
מכינה 3 צלחות
צלחת 1. = קמח
צלחת 2. = ביצה + כף מיונז + כפית קטשופ + מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, אבקת שום.
צלחת 2 = פירורי זהב
מצפים כל נתח חזה עוף בקמח. לאחר מכן בתערובת הביצה, ולבסוף מצפים בפירורי לחם ומהדקים היטב.
מטגנים 2-3 דקות בכל צד על אש בינונית עד הזהבה (לשים לב לא לטגן יותר מידי זמן על מנת שלא יתייבשו בטיגון)
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
חשוב - לא לוותר על הקמח, זה נותן את כל הקרנציות!
תפוחי האדמה
בהשראה
המתכון של הני בקר (תודה על הרעיון לאבקת מרק בצל, מקפיץ ממש את המנה!)
בשינוי -
8 תפו"א בינוני
1/3 כוס שמן
פפריקה מתוקה
מלח
3 כפות גדושות אבקת מרק בצל
1/2 כוס מים רותחים
מערבבים הכל בתבנית.
אופים מכוסה כשעה וחצי.
10 דקות אחרונות מגולה.
אורז מבושל
מבשלת אורז רגיל, כשזה עדיין חם שמים את האורז בתבנית סיליקון, ואז זה מקבל את הצורה...
טבעות בצל (מעל האורז)
פורסים בצל לטבעות ממש דקים (עם מנדולינה)
ומפרידים את הטבעות,
שמים את טבעות הבצל לצלחת עם קמח, ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.
מטגנים בשמן רותח עד להזהבה,
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
ספגטי מטוגן....
וזהו.....