תעלה הקלטה של החומר.
אבל אנחנו מדברים על מקצבים של ראזענפעלד, ואם אני לא טועה הוא בונה רק לימהה.......
כך שהרעיון של לא כ''כ מוצלח...
אתה יכול ללכת להתנסות על החומר שלואבל אנחנו מדברים על מקצבים של ראזענפעלד, ואם אני לא טועה הוא בונה רק לימהה.......
כך שהרעיון של לא כ''כ מוצלח...
??????????????אתה יכול ללכת להתנסות על החומר שלו
אני יכול להביא אותך לאולפן בו תוכל לנגן על טיירוס או ג'ינוס עם החומר של רוזנפעלד.??????????????
מה כוונתך?
איפה זה ממוקם?אני יכול להביא אותך לאולפן בו תוכל לנגן על טיירוס או ג'ינוס עם החומר של רוזנפעלד.
דבר איתי בפרטי,איפה זה ממוקם?
אשמח מאד!!!!
למוטי רוזנפלד יש סט מושלם שמכסה את כל סוג המקצבים. כול באלדים(איטיים), דאנסים "פריילעכים" פתיחים עדכניים וכו'.אני מעוניין לרכוש סט שלם של מקצבים לאורגן ימהה, רציתי לדעת מי הם המתכנתים המובילים,
על מי אתם ממליצים? הערשי סגל, ארי פרקש, יוחנן אורי?
שמעתי שיש אחד בשם ראזענפעלד, אם מישהו יכול לתת לי את המייל שלו או את מספר הטלפון שלו
ומה המחירים שהם לוקחים?
וכן אם יש למישהו את המייל של יוחנן אורי או את מספר הטלפון שלו
תודה רבה מראש
לא ממש, לדעתי הסט שלו מבולגן מאד ,ואתה צריך להכיר אותו בע''פ לפני שאתה מנגן.למוטי רוזנפלד יש סט מושלם שמכסה את כל סוג המקצבים. כול באלדים(איטיים), דאנסים "פריילעכים" פתיחים עדכניים וכו'.
ליוחנן אורי יש דגימות יותר מקצועיות וברורות אבל פחות כמות של מקצבים. כך שאם אתה עכשיו קונה פעם ראשונהיתכן ועדיף לך את המקצבים של רוזנפלד.
אתה מדבר על ראזענפעלד או על אורי?לא ממש, לדעתי הסט שלו מבולגן מאד ,ואתה צריך להכיר אותו בע''פ לפני שאתה מנגן.
וחלק מהדגימות שלו נוראיות.
אין לו מקצבי רוק נורמליים בפעם האחרונה שבדקתי, אני יושב על הסט שלו הרבה.
הדאנסים שלו מטורפים ויש איזה 35 מקצבי דאנס...
רוזנפלדאתה מדבר על ראזענפעלד או על אורי?
https://www.prog.co.il/threads/חוות-דעת.433905/הדגימות ואולי גם מקצבים אם יש.. תעלה איזו הקלטה נראה במה מדובר..
אם אפשר למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>שים מייל ואשלח לך הרבה מתאים גם ל-S770,S970,טיירוס,(יש גם צלילים)
יש איזה חתונה כאן בפרוג איתו ואומר את האמת פעם ראשונה שנהניתי מימהה באירוע מבחינת הצלילים התופים והכל.....ברור שארי פרקש הכי מוכר והכי ותיק ויש לו ת'באלנס הכי מקצועי וסאונדים הכי חדישים. מה שכן על הסט הרחב (עדכונים 3 שנים נראה לי וכאלה) המחיר לא זול ביחס למתכנתים החדשים יחסית)
אתה מתכון לאירועים?תמיד הפריע לי שימהה יש צלילים מדהימים וכו' עד שזה מגיע לחסידי יש איזה פער בכל הפרמטרים לרעה!
זה רק אורגן? או גם כלים חיים?יש איזה חתונה כאן בפרוג איתו ואומר את האמת פעם ראשונה שנהניתי מימהה באירוע מבחינת הצלילים התופים והכל.....
תמיד הפריע לי שימהה יש צלילים מדהימים וכו' עד שזה מגיע לחסידי יש איזה פער בכל הפרמטרים לרעה!
אבל כאן הופתעתי לטובה הוא הצליח לגשר על הפער הזה.
ובעיקר מנקיות הסאונד מהרמה של הבלאנס באמת מושלם.
אגב זה לא קשור לרמת הנגינה.
הנה הקישור.
https://drive.google.com/file/d/1l-Y6vVbakUaoBmvKlzdp5bQemvatl1JZ/view
לפלייבקים הוא מעולה!!!אתה מתכון לאירועים?
כי אני רוצה בעז"ה לקנות את הpsr s970/5 כדי להכין איתו פלייבקים (חסידית. בסגנון של שוואקי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: