אשמח אם משהו יעלה מקצבים חנמיים לKORG pa 300 (יעזרו לי מאוד שקטים)
תודה מראש!!
תודה מראש!!
תעברו על האשכול הזה, יש בו הרבה מקצבים של קורג, זה אמור להיות מתאים גם לpa300אשמח אם משהו יעלה מקצבים חנמיים לKORG pa 300 (יעזרו לי מאוד שקטים)
תודה מראש!!
איזה?מה אתם אומרים על האורגן החדש?
אני בונה מקצבים מטורפים לימאהה, בכל הסגנונות. העליתי כמה דוגמאות. אפשר לקבל עוד דוגמאות בפרטי. עובד עם מוזיקאים ידועי שם.אני מחפש מישהו שבונה מקצבים ליאמהה,
אבל משהו רציני.....
מישהו מכיר????
אני בונה מקצבים מטורפים לימאהה, בכל הסגנונות. העליתי כמה דוגמאות. אפשר לקבל עוד דוגמאות בפרטי. עובד עם מוזיקאים ידועי שם.
058-7808-981
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!@יודי נדלר הפריילך שלך מאד שמח !!
כמעט התחלתי לרקוד !
מ ק צ ב י ם למכירה בהזדמנות נדירה לכל המעוניין סט ענק של מקצבים לאורגניות של חברת קורג הכולל דגימות מקצועיות וסאונד מעולה באיכות הגבוהה ביותר ופדים איכותיים ממש ומקוריים הסט עולה על סדרת pa600 700 900 1000 וכן על pax4 ו3 מבצע מטורף ל10 הראשונים שמתקשרים 1200 שח במקום 1500 המחיר של המבצע כולל עדכון פעם בחודש למשך 3 חודשים חינם של השירים החדשים המקצבים עברו ביקורת של כל השמות הגדולים בתעשיית הקורג בארץ ומנוגנים בחתונות דינרים והכנסות ספרתורה ועוד לפרטים 0527104974
לא עונים לי
איפה המאגר???הנה מאגר ענק לימהה
יש לי את זה כבר ממקום אחרחבילת מקצבים חסידיים ומזרחיים לימהה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: