ברורהאם אפשר להכניס דגימות צלילים לג'ינוס?
ברורהאם אפשר להכניס דגימות צלילים לג'ינוס?
לדעתי הטיירוס יותר טובהאם הגינוס מומלץ? או שהטיירוס יותר טוב?
זזה אתה מי המי יודע?שבוע טוב
מי מוכר מקצבים חסידיים מקצועיים אבל יחידים לא סטים
מישהו ממולץ?
זזה אתה מי המי יודע?
בעיקרון הגינוס הרבה יותר טוב, ויותר כיף,האם הגינוס מומלץ? או שהטיירוס יותר טוב?
כל האורגניסטים קנו ברגע שיצא את הגינוס ומיד אח"כ חזרו לטיירוס,בעיקרון הגינוס הרבה יותר טוב, ויותר כיף,
אבל בארוע הוא מסובך לחלוטין.
כל?כל האורגניסטים קנו ברגע שיצא את הגינוס ומיד אח"כ חזרו לטיירוס,
נראה לי שזה מראה שאף אחד מהם לא מרוצה ממנו, טוענים שממש לא נוח לעבוד אתו
דווקא אני חושב שההבדל בין איך שהאורגן נשמע באוזניות לבין איך שהוא נשמע בהגברה, בטיירוס הרבה פחות הבדל, לעומת הקורג שזה שמים וארץ.ליבלה ליפסקר קנה את הג'ינוס וחזר לקורג PA4.
לא בגלל נוחות אלא בגלל איך שהוא נשמע ואיך שהוא יוצא להגברה.
אין ספק שג'ינוס יותר טוב מטיירוס - רק שההפעלה שלו שונה וקשה לבעלי טיירוס להתרגל אליה.
ואין ספק ששניהם הרבה פחות טובים מקורג PA4 - אלא אם כן מה שאתם מחפשים באורגן זה כפתורים מוארים שמחליפים צבעים.
לגבי סרטון ההשואה שהעלו פה - זה קורג PA1000.
והמרחק בין איכות הצליל של קורג PA1000 לקורג PA4 הוא עצום.
אני לא יכול ולא מעוניין להתווכח,כל?
יש הרבה שמנגנים על הגינוס ומאד מרוצים איתו,
היחיד שאני יודע שחזר זה הערשי סגל, וד''ל.
יש תוכנה באתר של ימהה שנקראת מנהל הרחבה שמה מעלים את הצלילים למין מקלדת על המסך לפי הקלידים... במקביל יש בתוך האורגן קובץ שנקרא N27 שמעלים אותו לתוכנה שומרים את הדגימות בתוכנה לקובץ שנקרא PPI מעלי לאון קי לוחצים FUNCTION באורגן דף שני לEXPRINEN PACK לוחצים וזהו הדגימות בפנים.
זה די מסובך ומעצבן וגם שא"א להעלות 2 יחד אלא את כל הדגימות לקובץ אחד....
יש גם סט דגימות באתר של חברת ימהה מוכנות,
בדקתי כמה מהם,
המוצלח שיש לחסידי מה לעשות בו זה EURO DANCE מחירו כ700 שקל......
מכיל כ4 סט דגימות תוף וכ60 צלילים סולו וכן כ40 מקצבים ו20 מולטי פד
אני מוכר אותו ב150 ש"ח
שווה לאוהדי דאנס.
הערשי סגל הוא ממש אבל ממש לא ה''אורגניסט''' שמסתכלים עליו,עדר כבשים.
זה מה שאני חושב על כל המתעקשים על דגימות של סינטיסייזרים ישנים, מוטיף אלסיס בראסים של קטרון ואלה שלא עוברים לג'ינוס כי הערשי סגל.
נראה אתכם מפתחים סגנון משלכם, יוצרים מוזיקה איכותית, ובמקום לחקות אחרים - הופכים להיות בעצמכם מושא לחיקוי, שהמוזיקה שלכם תהיה "מה שהולך היום".
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: