לכוון את הסולם שאתה רוצה לבנות עליו אפשר גם אחרימה צריכים להכין לפני בניית מקצב בטיירוס?.?..
חוץ מהטונים...
אשח מאוד אם מישהו יענה לי
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-מספרי-טלפון-של-אושיות-מוזיקה.248761/unreadמישהו יכול להעלות לפה.....
את הלינק של הפרוג לבקשת מיילים וטלפונים של מנגנים וזמרים...
אשמח מאוד....
אני מוכר סט של דאנסים עם דגימות ב500 ש''חמישהו יכול בבקשה לעלות לכאן דגימות \מקצבים טובים לימאה S970
והאם מישהו יודע איך לשדרג את האורגן?
העליתי את אותם מקצבים של קורג אבל מומרים לימהה כ260 מקצביםלא יודע למה זה לא עולה
אני ינסה לעלות בג'מבו
העליתי את אותם מקצבים של קורג אבל מומרים לימהה כ260 מקצבים
אך שימו לב המקצבים צריכים לעבור מיקס מחדש!
ובעיה נוספת הווליום שלהם גבוה מאוד ויכול לגרום נזק לרמקולים מה שאומר שכשאתם מפעילים אותם אתם צריכים להנמיך את הווליום של האורגן או להשתמש באוזניות ואז לערוך מיקס ולשמור!
שוה את העבודה יש חומר יפה
אך מי שלא יודע להתעסק עם זה אני ממליץ לא לא להוריד את זה בכלל!!!!!
בקשה קטנה לטובת כולנו!!
אם אתם מורידים אז תעלו לכאן את המקצבים לאחר המיקס שעשיתם!!!
אני מוכר סט של דאנסים עם דגימות ב500 ש''חמי מוכר מקצבים וקולות לימאהה דאנסים מקצועיים?
לא במחירים יקרים...
מישהו יודע איך מחברים מסך חיצוני לאורגן (שאני אראה את מה שמופיע על מסך האורגן, על מסך כל שהוא?)
שלחתיתוכל לשלוח לי דוגמא? כדי שאני ישמע איך זה?
לאימייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וואטצאפ: 0546457084
קיבלת?שלחתי
תוכל לשלוח לי דוגמא? כדי שאני ישמע איך זה?
לאימייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וואטצאפ: 0546457084
יש לך באורגן. באפשריות.....
אם המסך יראה רק את הטקסט או את המסך עצמו.....
אין לי את האורגן עכשיו אבל יש את זה....
נראה לי שכתוב על האפשרות הזו "מסך" באנגלית....
תנסה לחפש א"ז...
בהצלחה רבה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: