אם היא לא לוקחת
סגנון כזה רק עתיק יותר.איזה גודל טרמפולינה?
אני רואה שהתמונות לא זמינותלי יש מזוודת איפור בשווי 1500 ש"ח לפחות, חדשה- לא הייתה בשימוש כלל
אני מוכרת ב1000 ש"ח
אני חושבת שזו המזוודה באתר...
ZUCA תיק אוקספורד 32 ליטר (אפור) - Proshop
תיק אלגנטי, יעיל ונח! על גלגלי סיליקון עבים, שבולמים זעזועים ומאפשרים נסיעה חלקה - על כל משטח! התיק מגיע עם 5 נרתיקים פנימיים. הדגם הכי פופולארי אצל מאפרים * לטיפול ותיקון מזוודה, יש לתאם הגעה מראש.proshop.co.il
תודה רבה!
מרכז העיר.תודה רבה!
איפה בב"ב?
אני רוצהלמסירה במודיעין עילית חצובות אוניברסליות לגז (מתאימות לכל גז)
אחד מהם גדול מאד - מתאים לגז כפול
ועוד 3 בגודל סטנדרט.
נמסר עקב מעבר לאינדוקציה ואין לי מקום בבית לאחסן אותם.
במצב ממש חדש ונקי.
089742906NE גימייל
חצובות / רשת גז אונברסאליות לכיריים גז ותנורי אפייה - שי עוגן בלרס - חלקי חילוף לתנורים
חצובות אוניברסאליות חצובות אוניברסאליות המתאימות למרבית תנורי האפייה והכיריים,מחליפות את החצובות המרובעות,במיוחד לפסח: החצובות מיאמייל קלות לניקוי,אסטתיות ויפות באיכות מעולה. גומיות [חסינות אש] בבסיס/מתחת החצובה ליציבות החצובה ולבטיחות מירבית. קניית חצובות אוניברסאליות חוסכת הוצאה לרכוש חצובות...shayogen.co.il
יתכן, תתכתב/י איתי במיילאני רוצה
יש לך דרך להעביר לי-
לאיזה מייל לשלוח?יתכן, תתכתב/י איתי במייל
למסירה במודיעין עילית חצובות אוניברסליות לגז (מתאימות לכל גז)
אחד מהם גדול מאד - מתאים לגז כפול
ועוד 3 בגודל סטנדרט.
נמסר עקב מעבר לאינדוקציה ואין לי מקום בבית לאחסן אותם.
במצב ממש חדש ונקי.
089742906NE גימייל
איזה איזור?מרכז העיר.
אין לי אפשרות העברה לבית שמש.
סוקולובאיזה איזור?
חז"א? רש"י? איזה איזור בערך
זה קרוב לר' עקיבא? מתחם אוסם?סוקולוב
אני אשמח מאד! [אם אילה לא תקח]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: