נכתב ע"י ck;1319952:נס גלוי
צר לי לקלקל את החגיגה אך בזכרוני שהשיגורים והיירוטים נמשכו כל הזמן, הפסקת האש היתה רק מצד ישראל.נכתב ע"י ck;1319980:נס גלוי
נס אדיר
אתמול או שלשום למי שעקב אחר רצף השיגורים מעזה לכיוון אשקלון, היתה הפסקה של 6 שעות,
מאחורי הקלעים היה מתח מטורף, היות והמערכת הממוחשבת של כיפת ברזל קרסה, גם ראש הממשלה היה מעורב בתקלה, במשך 6 שעות עמלו טובי הטכנאים להשיב את המערכת על תיקנה, לאחר 6 שעות המערכת תוקנה, ואז בתזמון אלוקי מדהים הצוררים חזרו לשגר את שיגרת השיגורים.
רק לחשוב באם ב6 שעות אלו היו המטחים משוגרים .
"יודו לשם חסדו"
(המקור אחד מהחיילים שהיה מופקד באותו זמן בשמירה על המקום)
נכתב ע"י יאיר;1319981:חייל צה"ל שמע ירי צרור בעת ששמר בעמדה בא-ראם שבאזור ירושלים והגיב בירי באוויר.
נכתב ע"י עפולה;1319987:צר לי לקלקל את החגיגה אך בזכרוני שהשיגורים והיירוטים נמשכו כל הזמן, הפסקת האש היתה רק מצד ישראל.
נכתב ע"י עפולה;1319987:צר לי לקלקל את החגיגה אך בזכרוני שהשיגורים והיירוטים נמשכו כל הזמן, הפסקת האש היתה רק מצד ישראל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: