*****אשכול מסודר - עדכונים צוק איתן *****

• פותח הנושא kinly
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

מוזיקאית

משתמש מקצוען
זה הסיפור של החשש חדירה..

במשך כשעתיים כוחות גדולים ומיוחדים הוקפצו לגיזרת הדרום, זאת לאחר שעלה חשד לחדירת חולייה גדולה של מחבלים. החשד עלה לאחר שנמצאו עקבות באזור עין השלושה.

כוחות של צה"ל התפרסו בכל האזור, מסוקי תקיפה הועלו לאוויר, המשטרה חסמה צמתיים מרכזיים והתושבים התבקשו שלא לצאת מהבתים.

רק כעבור שעתיים לאחר שהוברר כי מדובר בחיילי מילואים שלא פעלו לפי הנהלים, והם שהקפיצו את הגיזרה, הוחלט לחזור לשיגרה.

מוזיקאית

משתמש מקצוען
אזעקות כעת באשדוד,קרית מלאכי,כפר מנחם,כפר אחים,בני דרום,נווה הרצוג,נווה גלים ועוד
מטח כבד לכיון אשדוד!

אלישבע אבר

מנהלת קהילת מוזיקה. סאונד. והפקות במה
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
קולטים איך השבוע עבר בטילים??

יוסניו

משתמש פעיל
נכתב ע"י מוזיקאית;1321023:
האזעקה לא היתה פה-בת"א,תוך כדי שאני מדברת עם משהי בטלפון אני שומעת ילדים צורחים:"הנה הטיל"ושומעים שיוט מעל הראש(כרגיל)הלכתי לחלון-אני אומרת מראש שהאזעקה לא היתה פה כך שלא הייתי צריכה ללכת למרחב המוגן,הלכתי לחלון ואני רואה שתי טילים טסים לי מעל הראש,
עד שלקחתי את המצלמה(נשארו רק העננים)
בבקשה:
בפעם הבא (אנחנו מתפללים שלא יקרה, אבל אם ח"ו כן) תהי יותר זריזה:D
בשורות טובות

יוסניו

משתמש פעיל
נכתב ע"י Art Studio;1321168:
רק שלא נהיה דרוכים לשמוע את המגף השני...
בנימה צינית חחחחחחחחחחח
וברצינות ח"ו אנחנו מתפללים שהאויבים לא יכלו להרים את ידם עלינו

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עד עכשיו נהניתי מהצחוקים של החברה מהמרכז-צפון על המצב פה בדרום, אבל מסתבר שהיום כבר נשבר בי משהו, אין לי מושג למה, אבל גם אדם חזק לפעמים כבר לא מסוגל לשמוע כל היום בומים ולחיות בהיכון לאזעקות, למרות שאני לא רצה לאף מקום בזמן אזעקה, והילדים שלי במוסדות לפחות חלק מהיום, משהו בסבלנות כבר מתחיל להתרופף וזה בדיוק הזמן שהצחוקים פה באשכול מתחילים להיות לא נעימים, אז אני יכולה להחליט שאני לא נכנסת לאשכול הזה, אבל אתם יכולים להשתדל להיות יותר עדינים ורגישים...
קחו לתשומת לב.

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י bbr;1321176:
עד עכשיו נהניתי מהצחוקים של החברה מהמרכז-צפון על המצב פה בדרום, אבל מסתבר שהיום כבר נשבר בי משהו, אין לי מושג למה, אבל גם אדם חזק לפעמים כבר לא מסוגל לשמוע כל היום בומים ולחיות בהיכון לאזעקות, למרות שאני לא רצה לאף מקום בזמן אזעקה, והילדים שלי במוסדות לפחות חלק מהיום, משהו בסבלנות כבר מתחיל להתרופף וזה בדיוק הזמן שהצחוקים פה באשכול מתחילים להיות לא נעימים, אז אני יכולה להחליט שאני לא נכנסת לאשכול הזה, אבל אתם יכולים להשתדל להיות יותר עדינים ורגישים...
קחו לתשומת לב.

במרכז גם קשה,
נכון,
אני לא משווה כלל לעומת הדרום,
אבל גם פה יש סיוטים וחרדות של ילדים והמתנה דרוכה, והקצה משינה...
רק שזה טבע היהודי בכל התקופות הקשות - להקל על המצב באמצעות צחוק משחרר...

Art Studio

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה חלק מהנסיון שלנו להרגע...

עד היום לא היינו רגילים לזה, וכיום כשאנו נמצאים מי פחות ומי יותר במצב שאתם מתארים - מנסים להרגע ע"י ההומור השחור שנחונו בו...

עוד אחד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
לפני כמה ימים שמעתי מחבר ששמע מרכז פיקוד העורף שהטילים של החמאס לעיתים יותר מהירים מהזמן שמופיע מפיקוד העורף, והם לא מפרסמים את זה כדי שלא להלחיץ את הציבור.
אין לי מושג עד כמה שזה נכון אבל האזעקות האחרונות אימתו שמועה זו - הבום היה מהר מאד, לפעמים באמצע האזעקה ובאזעקה האחרונה עוד לפני.
אני לא מתכוון להלחיץ אבל אם מישהו מתמהמה כי יש 45 שניות שיידע שזה משחק באש.

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י בלון;1321182:
במרכז גם קשה,
נכון,
אני לא משווה כלל לעומת הדרום,
אבל גם פה יש סיוטים וחרדות של ילדים והמתנה דרוכה, והקצה משינה...
רק שזה טבע היהודי בכל התקופות הקשות - להקל על המצב באמצעות צחוק משחרר...

יכול להיות שאתם צודקים וסתם עודף רגישות שלי מרגע של שבירה אחרי שהילדים נמלטו הביתה באמצע ארוחת ערב בחצר ופיצוצים שהרעידו את כל הבית, למרות שפה לא נשמעה אזעקה.

יוסניו

משתמש פעיל
נכתב ע"י bbr;1321176:
קחו לתשומת לב.
צודקת מאה אחוז אם אני גרמתי אי נעימות חלילה אני מתנצל
אני ירושלמי שלא מתחיל בכלל להבין לא את הדרומיים ולא תושבי המרכז אפילו, עברנו רק שלוש פעמים אזעקות, ובאמת אנחנו לא מרגישים את המלחמה בכלל
ואני מתנצל

שרית גולד

משתמש רשום
תקראו - מצמרר!!!!!!!

הרבנית ימימה מזרחי הייתה בכנס של נשים בשבוע שעבר. על הבמה הייתה קבוצה בשם "פלייבק". הם שאלו אנשים מהקהל לחלוק את הסיפורים שלהם ואז הם יציגו אותם. אישה צעירה אחת קמה וזה הסיפור שלה.:
"אני עובדת כמורה בחדר משאבים עם ילדים שיש להם לקויות למידה. לפני כמה שנים נער צעיר החל ללמוד בחדר המשאבים שלי. אני לא יכולתי להבין מה הביא אותו לפנות לעזרה שלי. היה ברור שאין לו קושי עם השיעורים שלו והוא הצליח מאד בכל המבחנים. ובכל זאת, פעם אחר פעם הוא בא באופן עקבי לחדר שלי לשיעורים שלו. הייתי נחושה למצוא מה החולשה שלו, אבל, כמה שהתאמצתי, לא הצלחתי למצוא כל סוג של לקות למידה או קושי. לבסוף, מתוך תסכול, לקחתי אותו הצידה ואמרתי לו שאני לא יכולה להמשיך ולתת לו שיעורים. זה היה בזבוז של זמנו ושל הכסף של הוריו, והוא בבירור לא היה זקוק לכל סוג של עזרה מתקנת. הילד פנה אליי ואמר, "אני אגיד לך למה אני כאן, אבל אני מבקש ממך לא לספר לאף אחד אחר. יש לי חבר עם לקות למידה. המורה שלנו אמר לו שהוא זקוק לשיעורי הוראה מתקנת בחדר המשאבים. הוא היה כל כך נבוך ומבויש על כך שהוא צריך ללכת לשיעורים שלך. אמרתי לו שזה שום דבר ושאני גם הולך לשיעורי הוראה מתקנת. זו הסיבה שאני בא אליך כדי שהחבר שלי לא יהיה מבויש ".
הילד שהגיע לכיתה שלי כדי שלא להביך את חברו היה גלעד שעאר הי"ד. הוא היה בן 10 שנים באותה העת.
כאשר אנו בתקופה הקשה של שלושת השבועות, בואו נקבל השראה מגלעד הי"ד והנשמות הטהורות האחרות להסתכל על הסובבים אותנו בעין טובה – לתת קצת מעצמנו למען אחרים.
יהי זכרם ברוך!

מוזיקאית

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שרית גולד;1321211:
תקראו - מצמרר!!!!!!!

הרבנית ימימה מזרחי הייתה בכנס של נשים בשבוע שעבר. על הבמה הייתה קבוצה בשם "פלייבק". הם שאלו אנשים מהקהל לחלוק את הסיפורים שלהם ואז הם יציגו אותם. אישה צעירה אחת קמה וזה הסיפור שלה.:
"אני עובדת כמורה בחדר משאבים עם ילדים שיש להם לקויות למידה. לפני כמה שנים נער צעיר החל ללמוד בחדר המשאבים שלי. אני לא יכולתי להבין מה הביא אותו לפנות לעזרה שלי. היה ברור שאין לו קושי עם השיעורים שלו והוא הצליח מאד בכל המבחנים. ובכל זאת, פעם אחר פעם הוא בא באופן עקבי לחדר שלי לשיעורים שלו. הייתי נחושה למצוא מה החולשה שלו, אבל, כמה שהתאמצתי, לא הצלחתי למצוא כל סוג של לקות למידה או קושי. לבסוף, מתוך תסכול, לקחתי אותו הצידה ואמרתי לו שאני לא יכולה להמשיך ולתת לו שיעורים. זה היה בזבוז של זמנו ושל הכסף של הוריו, והוא בבירור לא היה זקוק לכל סוג של עזרה מתקנת. הילד פנה אליי ואמר, "אני אגיד לך למה אני כאן, אבל אני מבקש ממך לא לספר לאף אחד אחר. יש לי חבר עם לקות למידה. המורה שלנו אמר לו שהוא זקוק לשיעורי הוראה מתקנת בחדר המשאבים. הוא היה כל כך נבוך ומבויש על כך שהוא צריך ללכת לשיעורים שלך. אמרתי לו שזה שום דבר ושאני גם הולך לשיעורי הוראה מתקנת. זו הסיבה שאני בא אליך כדי שהחבר שלי לא יהיה מבויש ".
הילד שהגיע לכיתה שלי כדי שלא להביך את חברו היה גלעד שעאר הי"ד. הוא היה בן 10 שנים באותה העת.
כאשר אנו בתקופה הקשה של שלושת השבועות, בואו נקבל השראה מגלעד הי"ד והנשמות הטהורות האחרות להסתכל על הסובבים אותנו בעין טובה – לתת קצת מעצמנו למען אחרים.
יהי זכרם ברוך!

וואו עברה לי צמרמורת בכל הגוף!!

יערי

משתמש מקצוען
היה עכשיו ראיון עם אחד בשם ד"ר שפר מהטכניון שעוסק בפיתוח אמצעי הגנה מטילים וכדומה.
הוא טען שם באריכות שכל הסיפור של כיפת ברזל הוא בלוף אחד גדול. הוא בקושי מצליח ליירט, וזה רק באחוזים מועטים, ודאי שלא 90 אחוז. הוא טען שלא רוים שום יירוטים, והפיצוץ באויר הוא פיצוץ שהטיל של כיפת ברזל מתפוצץ מעצמו.
לדבריו אי אפשר לראות את היירוט כי לרקטות של החמאס אין שובל ולא רואים את נקודת המפגש ביניהם.
לדבריו, הוא בחן את המערכת והיה לו שינויים שהוא שלח אותם למשרד מבקר המדינה, שהורה לאחראי על הבקרה לבדוק את זה, והם אכן אישרו, אבל 'רפאל' שבונה את הכיפת ברזל לא עשתה כלום בנידון, כי להכניס את השינויים שלו זה להחליף את הטיל כולו.
בקיצור הוא טען שהכל זו הנאה אחת גדולה שרק באה להרגיע את התושבים. וגם כל מה שאומרים על כיפת ברזל שהיא מזהה שהטיל עומד ליפול בשטחים פתוחים ואז היא לא מיירטת, זה לא נכון.
בסוף נפלט לו שבשעתו היה לו פתרון אחר לקסאמים, ומי שפיתח את כיפת ברזל העיף את התוכניות וקידם את כיפת ברזל. כך שיתכן שד"ר שפר הוא די נוגע בדבר.
מענין אותי מאד לדעת אם יש כאן מישהו שראה בפועל יירוט של כיפת ברזל, זאת אומרת לא רק את הפיצוץ אלא את המפגש בין הטיל לרקטה.

שרית גולד

משתמש רשום
נכתב ע"י יערי;1321240:
היה עכשיו ראיון עם אחד בשם ד"ר שפר מהטכניון שעוסק בפיתוח אמצעי הגנה מטילים וכדומה.
הוא טען שם באריכות שכל הסיפור של כיפת ברזל הוא בלוף אחד גדול. הוא בקושי מצליח ליירט, וזה רק באחוזים מועטים, ודאי שלא 90 אחוז. הוא טען שלא רוים שום יירוטים, והפיצוץ באויר הוא פיצוץ שהטיל של כיפת ברזל מתפוצץ מעצמו.
לדבריו אי אפשר לראות את היירוט כי לרקטות של החמאס אין שובל ולא רואים את נקודת המפגש ביניהם.
לדבריו, הוא בחן את המערכת והיה לו שינויים שהוא שלח אותם למשרד מבקר המדינה, שהורה לאחראי על הבקרה לבדוק את זה, והם אכן אישרו, אבל 'רפאל' שבונה את הכיפת ברזל לא עשתה כלום בנידון, כי להכניס את השינויים שלו זה להחליף את הטיל כולו.
בקיצור הוא טען שהכל זו הנאה אחת גדולה שרק באה להרגיע את התושבים. וגם כל מה שאומרים על כיפת ברזל שהיא מזהה שהטיל עומד ליפול בשטחים פתוחים ואז היא לא מיירטת, זה לא נכון.
בסוף נפלט לו שבשעתו היה לו פתרון אחר לקסאמים, ומי שפיתח את כיפת ברזל העיף את התוכניות וקידם את כיפת ברזל. כך שיתכן שד"ר שפר הוא די נוגע בדבר.
מענין אותי מאד לדעת אם יש כאן מישהו שראה בפועל יירוט של כיפת ברזל, זאת אומרת לא רק את הפיצוץ אלא את המפגש בין הטיל לרקטה.
אני ראיתי סרטון כזה שהטיל של הכיפת ברזל בא מול הטיל מעזה ואז הם מתפוצצים יחד באויר.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה