נכתב ע"י Art Studio;1316115:יש מצב לדעת אם זה רציני?
אני יורדת תמיד קומה אחת, אולם התקרה מפלסטיק, כך שזה באמת רק למען ההשתדלות. יש צורך להיות באזור של מרחב מוגן ממשי?
סליחה שאני מעירנכתב ע"י Art Studio;1316115:יש מצב לדעת אם זה רציני?
אני יורדת תמיד קומה אחת, אולם התקרה מפלסטיק, כך שזה באמת רק למען ההשתדלות. יש צורך להיות באזור של מרחב מוגן ממשי?
גם אתמול היה איחור של איזה רבע שעה....נכתב ע"י מוזיקאית;1316144:מסתבר שהעניין היה מפונטז,אה?
שקט בארצינו ב"ה!
נכתב ע"י מוזיקאית;1316144:מסתבר שהעניין היה מפונטז,אה?
שקט בארצינו ב"ה!
יצא מכלל סכנה ב"ה.נכתב ע"י חנון;1316149:קבלתי - נא להעביר הלאה
נא להתפלל שלא יהיה ח"ו הרוגים במלחמה הזאת
הנער שנפגע מרקטה באשקלון במצב קשה. בבקשה להתפלל לרפואת יארין בן מור. דחוף מאוד!!!!!!!!! לא להעביר עד שלא קוראים פרק תהלים.
כל מי שרואה את ההודעה שיעשה חסד וישלח את ההודעה לחמישה אנשים בלי לשבור! שימשיכו גם הם לשלוח!
״כל המתפלל על חבירו נענה תחילה״ בשורות טובות!
נכתב ע"י מוזיקאית;1316144:מסתבר שהעניין היה מפונטז,אה?
שקט בארצינו ב"ה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: