או שלפחות יחכו לשבענכתב ע"י שריתs;1315882:מבחינתי הכל היה סביל בהחלט, עד שהיימח שמם האלה, העיפו אותנו מהמיטה ב-6 בבוקר החוצה עם פיג'מות, לקול צלילי האזעקה....
מילא אזעקות... אבל למה מתוך שינה????
ויחסכו לנו שעון מעורר
ומריבות עם הילדים
או שלפחות יחכו לשבענכתב ע"י שריתs;1315882:מבחינתי הכל היה סביל בהחלט, עד שהיימח שמם האלה, העיפו אותנו מהמיטה ב-6 בבוקר החוצה עם פיג'מות, לקול צלילי האזעקה....
נכתב ע"י ariels;1315680:בקריית מלאכי הדירה שנפגעה היא דירה של חברתי הי"ד,
חבל לכתוב עובדות בלי לבדוק
המשפחה שהתה בבית, זוג ושלושה ילדים, עוד לפני שהספיקו לצאת לחדר המדרגות (אין ממ"דים, בניין ישן) הטיל נכנס ישר לדירה הסמוכה ומשם - לבית שלהם.
חברתי מירה שארף הי"ד נפגעה אנושות ונפטרה תוך זמן קצר
בעלה שיבלחט"א נפצע מרסיסים (הכדוריות הנ"ל) כשאחת חדרה לראשו ובנס נעצרה 2 מ"מ מהמוח. הבן (בן 4) נפצע קשה ואיבד 2 אצבעות. 2 התינוקות נפצעו קל ב"ה.
לגבי שני ההרוגים האחרים - אכן, הבחור הצעיר יצא למרפסת לצלם, הי"ד. (זו המרפסת של הדירה שנפגעה ראשונה) והגבר הנוסף שנרצח הגיע לשם כדי לשכנע את הבחור שירד ולא יסתכן!
את צודקת שאין להקל ראש בהוראות הבטחון, ומצד שני -
במקרה שלהם זה לא עזר, באמצע ההתארגנות לרדת למטה הטיל כבר פגע.
הכל משמים, היא הייתה אישה צדיקה שחיה על קידוש השם, ומתה על קידוש השם. שליחה במזרח הרחוק שהחזירה מאות אנשים בתשובה, ועל מקרה כזה אומרים - "בקרובי אקדש".
שנשמע רק בשורות טובות!!!
והשם ישמור את כל עם ישראל בכל מקום.
נכתב ע"י סימולציה;1315972:השייח' אחמד ג'ומעה, מהכפר סולם שבצפון קורא לתושבי הדרום להגיע להתארח בביתו, בעקבות ירי הרקטות. "כולנו ישראלים ואני בעד דו קיום – בטוח כאן
נכתב ע"י דודיק;1315375:אפשר לשאול איך בדיוק ראית את היירוט מהממ"ד?
וסליחה על החפירה אבל זה מתסכל אותי שאנשים מבוגרים פשוט יוצאים לראות את היירוטים
תתארו לכם שהאלה בתחנת דלק באשדוד היו נשארים בחוץ לראות את היירוטים
איפה היינו היום?
וזה נהיה כ"כ נפוץ שאנשים אפילו לא מתבישים לספר
נכתב ע"י סימולציה;1315972:השייח' אחמד ג'ומעה, מהכפר סולם שבצפון קורא לתושבי הדרום להגיע להתארח בביתו, בעקבות ירי הרקטות. "כולנו ישראלים ואני בעד דו קיום – בטוח כאן
באזעקה ביום חמישי (ירושלים) הייתי צריכה תוך שניות להוציא ולהלביש את הבנות שלי שבדיוק היו באמבטיה. אח"כ אחת מהן אמרה שזה לא יפה שהגויים זרקו אלינו טילים כשהן היו באמבטיה, הם היו אמורים לחכות עד שהן יצאו...נכתב ע"י שריתs;1315882:מבחינתי הכל היה סביל בהחלט, עד שהיימח שמם האלה, העיפו אותנו מהמיטה ב-6 בבוקר החוצה עם פיג'מות, לקול צלילי האזעקה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: