*****אשכול מסודר - עדכונים צוק איתן *****

• פותח הנושא kinly
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
נא לא לשים פה דברים מבעיתים

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י חיוך;1315324:

האקרים
...
Hacked by TIFA Team
h2e.co.il/
תרגם דף זה
Hacked By Cloudx. تضامناً مع غزة. בסולידריות עם עזה. We Are ; Cloudx | CityHunter | Msthtr | Chiro | Abu-3mar | Dr.Black | Ess0 | Karamzaza. Greetz to : Palestine ♥

מוזיקאית

משתמש מקצוען
היום 01:47 במ״א שדות נגב ושער הנגב
היום 01:44 במ״א שדות נגב ושער הנגב
היום 01:30 במ״א שדות נגב ושער הנגב
היום 01:07 במ״א שדות נגב ושער הנגב

רותי ארליך

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י מוזיקאית;1315370:
היום 01:47 במ״א שדות נגב ושער הנגב
היום 01:44 במ״א שדות נגב ושער הנגב
היום 01:30 במ״א שדות נגב ושער הנגב
היום 01:07 במ״א שדות נגב ושער הנגב

רחמנות, איך חיים ככה:confused:

דודיק

משתמש רשום
נכתב ע"י מוזיקאית;1315165:
אני גרה בתל אביב יפו-וראיתי את הירוט מעל הבית!!
שתי ירוטים אחד ממש מעל הראש והשני יחסית רחוק!
זה כבר ממש הכניס לפחד,אבל ב"ה אין נפגעים הכל יורט!

אפשר לשאול איך בדיוק ראית את היירוט מהממ"ד?
וסליחה על החפירה אבל זה מתסכל אותי שאנשים מבוגרים פשוט יוצאים לראות את היירוטים
תתארו לכם שהאלה בתחנת דלק באשדוד היו נשארים בחוץ לראות את היירוטים
איפה היינו היום?
וזה נהיה כ"כ נפוץ שאנשים אפילו לא מתבישים לספר

מוזיקאית

משתמש מקצוען
נכתב ע"י דודיק;1315375:
איפה היינו היום?

אני יסביר לך במדויק!
אני גם נחרדת שאני שומעת על כאלה שנשארים בחוץ לראות ירוטים.
אבל פה זה היה ככה,היתה אזעקה רצנו לממ"ד נגמר יצאנו חזרה והלכתי לחלון לפתוח אותו.
בשניה שפתחתי באו לי מול העינים שתי טילים-(וכמובן צרחות מאנשי ביתי) ונהיתה אזעקה שוב,חזרנו רצנו לממ"ד נגמר יצאנו והלכתי לחלון-לסגור הפעם :) ואז שוב הגיעו שתי טילים-הם הפעם היו יותר רחוקים וראיתי ת'ירוט מול העינים.
אני חושבת שזה בעיתו של מי שלא שומע להוראות פיקוד העורף ואם הוא לא מקשיב ויקרה לו משהו,שלא יאשים בכך אף אחד!!!ואתה צודק בכל מילה!!
בכל אופן העניין היה ממש מפחיד!!!!!ככה מעל הראש,מזעזע!

דודיק

משתמש רשום
תודה על ההבהרה :)

וסתם הערה
בעיקרון בשביל למנוע מצבים כאלה
פיקוד העורף הורה להישאר במרחב מוגן עשר דקות

מוזיקאית

משתמש מקצוען
נשארנו 10 דקות,
יצאנו ראיתי את הטילים וישר התחילה אזעקה חדשה.
אני חלילה לא מזלזלת בכאלה דברים זה עניין של פיקוח נפש.

יעל 100

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י דודיק;1315375:
איפה היינו היום?

מצטרפת...
אנשים לא מודעים, אבל טיל זה דבר מסוכן! כן, כן, תכניסו לכם לראש: טיל זה דבר מסוכן, דבר שעלול להרוג, חלילה!

אנחנו כבר רגילים לשמוע: "נפל בשטח פתוח", "פגיעה ישירה, אין נפגעים", "יורט ע"י מערכת כיפת ברזל" וכו'. התרגלנו לניסים הללו, אבל אסור להקל ראש!
אני גרה באשדוד, ועברנו את 'עופרת יצוקה' ו'עמוד ענן', וכעת גם את 'צוק איתן'.
ב'עופרת יצוקה' עדיין לא היתה כיפת ברזל, וכל נפילה היתה נפילה!
אנשי המרכז, ה'בומים' של היירוטים החזקים ביותר שאתם שומעים - לא מתחילים להתקרב ל'בום' של נפילה אמיתית...
וכשטיל, חלילה, לא מיורט ונופל - הוא פוגע ומחריב ברדיוס של עשרות מטרים מסביב!

ב'עמוד ענן' היתה נפילה בכביש ליד מרכז מסחרי, של טיל שמערכת כיפת ברזל לא הצליחה ליירט, והיה מחריד לראות את השלטים המנופצים, הקירות מצופי הקרמיקה שהתפוצצו, הברזלים הכחולים-לבנים שנמצאים על שפת המדרכה כשהם פשוט מחוררים לגמרי!
וממה? מכדוריות ברזל זעירות, בגודל של בטריה של שעון! אבל כשזה בא בעוצמה אדירה ונכנס לגוף של בנאדם - אני לא רוצה לחשוב מה קורה, שה' ישמור.

כמו"כ, ב'עמוד ענן' היו בחור בקרית מלאכי שעלה לגג הבנין לצלם את היירוט... אבל כיפת הברזל פיספסה את הטיל, שנחת ופגע פגיעה ישירה... בגג הבנין הנ"ל. הוא נהרג במקום.

לעומת זאת, ב'עופרת יצוקה' היתה פגיעה ישירה בבנין באשדוד, אך בחסדי שמים אף לא אחד נפגע! כל הדיירים שמרו על הכללים וירדו 2 קומות למטה, הגראד חדר עד לקומה השלישית ושם נעצר.

אז אנא מכם, בבקשה, שימרו על הכללים, זה מעניין בהחלט לצפות ביירוט, אבל תחשבו לאילו תוצאות איומות הדבר הזה עלול להוביל. תשמרו על החיים שלכם, הם יקרים!
אם חלילה יקרה משהו - עם שלם יכאב ויצטער, ואנחנו יכולים למנוע את האסון הזה!

בתקווה שרק הועלתי.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על גנים וקייטנות שאין בהם ממד ומקלטים ולא מרחבים מוגנים , אני כבר 3ימים לא שולחת לגנים בגלל זה, אבל השגרה ממשיכה כרגיל כולם כן שולחים,ובזמן אזעקה שמעתי בהרבה מוסדות בבני ברק שהמלמדים לא נותנים הוראות להכנס לשום מקום, ומקסימום לעמוד ליד איזה קיר,האם זו שאננות או שאני הלא נורמלית כאן?
אני שומעת על אנשים שמתנהלים רגיל נוסעים לים הולכים לנופש אבל כל הארץ מופצצת איך אפשר להמשיך שגרה כשבכל רגע נתון אתה יכול לשמוע אזעקה וצריך לרוץ עם ילדים לתוך מקלט

mediadesign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י רותי12;1315430:
באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על גנים וקייטנות שאין בהם ממד ומקלטים ולא מרחבים מוגנים , אני כבר 3ימים לא שולחת לגנים בגלל זה, אבל השגרה ממשיכה כרגיל כולם כן שולחים,ובזמן אזעקה שמעתי בהרבה מוסדות בבני ברק שהמלמדים לא נותנים הוראות להכנס לשום מקום, ומקסימום לעמוד ליד איזה קיר,האם זו שאננות או שאני הלא נורמלית כאן?
אני שומעת על אנשים שמתנהלים רגיל נוסעים לים הולכים לנופש אבל כל הארץ מופצצת איך אפשר להמשיך שגרה כשבכל רגע נתון אתה יכול לשמוע אזעקה וצריך לרוץ עם ילדים לתוך מקלט

עפ"י הנחיות פיקוד העורף במרכז צריך מרחב מוגן שזה גם יכול להיות חדר פנימי לא חייבים ממ"ד או מקלט, ואת בהחלט יכולה לדרוש שבזמן אזעקה יכנסו לחדר פנימי, אם אין ממ"ד או מקלט.
חבל שתשבי כל היום עם הילדים בבית.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י מוזיקאית;1315388:
אני יסביר לך במדויק!
אני גם נחרדת שאני שומעת על כאלה שנשארים בחוץ לראות ירוטים.
אבל פה זה היה ככה,היתה אזעקה רצנו לממ"ד נגמר יצאנו חזרה והלכתי לחלון לפתוח אותו.
בשניה שפתחתי באו לי מול העינים שתי טילים-(וכמובן צרחות מאנשי ביתי) ונהיתה אזעקה שוב,חזרנו רצנו לממ"ד נגמר יצאנו והלכתי לחלון-לסגור הפעם :) ואז שוב הגיעו שתי טילים-הם הפעם היו יותר רחוקים וראיתי ת'ירוט מול העינים.
אני חושבת שזה בעיתו של מי שלא שומע להוראות פיקוד העורף ואם הוא לא מקשיב ויקרה לו משהו,שלא יאשים בכך אף אחד!!!ואתה צודק בכל מילה!!
בכל אופן העניין היה ממש מפחיד!!!!!ככה מעל הראש,מזעזע!

תקראי את הטור של חיים ולדר...:)

Art Studio

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צה"ל הרס, ב"ה, את המשגרים שירו הבוקר רקטות לעבר השפלה.

שרית גולד

משתמש רשום
מה עושה מי שגר בקומה ראשונה בזמן שהמקלט עמוס ואין אופציה להמלט אליו, עדיף להיות בפרוזדור של הבית/קומה ראשונה/ שניה? אשמח לתשובה מהירה!

חביבה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שרית גולד;1315607:
מה עושה מי שגר בקומה ראשונה בזמן שהמקלט עמוס ואין אופציה להמלט אליו, עדיף להיות בפרוזדור של הבית/קומה ראשונה/ שניה? אשמח לתשובה מהירה!
מה זה עמוס? בחפצים?
צריך לרוקן אותו.
חדר מדרגות יותר מוגן מהבית.
עפ"י הנחיית פיקוד העורף בנין בן שלוש קומות דיירי הקומה העליונה ירדו בחדר המדרגות קומה אחת. מעל שלוש קומות ירדו 2 קומות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה