כנראה שהשעון שלהם משהו לא בסדר בכמה דקותנכתב ע"י מוזיקאית;1354130:והנה למי שחשב שזה נגמר..
אזעקות בעוטף עזה!!!!
או שזה הקינוח?!
הרי הם הוכיחו עד היום שמדברים רק אמת
קינוח שעולה ביוקר
כנראה שהשעון שלהם משהו לא בסדר בכמה דקותנכתב ע"י מוזיקאית;1354130:והנה למי שחשב שזה נגמר..
אזעקות בעוטף עזה!!!!
או שזה הקינוח?!
נכתב ע"י יוסניו;1354134:כנראה שהשעון שלהם משהו לא בסדר בכמה דקות
הרי הם הוכיחו עד היום שמדברים רק אמת
קינוח שעולה ביוקר
אני שואל שובנכתב ע"י יוסניו;1354118:בישראל מאשרים משהו?
נכתב ע"י מגה;1354137:עדיין הטילים עפים??
כנראה שלא התקשרת למס' הנכוןנכתב ע"י יפית 100;1354135:הלו???
אתם שם, עבר 19:00
נכתב ע"י יוסניו;1354138:אני שואל שוב
נכתב ע"י קוביה;1354051:רוני דניאל: חמאס רשם הישג גדול
חמישים יום חמאס ניהל את אורחות חיינו, כשהחודש האחרון עמד בסימן דשדוש והיגררות של ישראל אחרי החמאס, כתב הפרשן הצבאי רוני דניאל.
הפרשן הצבאי של חדשות ערוץ 2 רוני דניאל מתייחס להפסקת האש המסתמנת בשעות הקרובות.
"נראה לי שמדובר במצב בלתי נסבל, שאסור היה להגיע אליו. אומרים אצלנו לא אחת שחמאס ייצא מהסבב הזה בלי שום הישג, ובכן רבותי יש לחמאס הישג גדול. ארגון הטרור הזה עמד במשך 50 ימים תמימים מול הצבא הכי משוכלל וחזק במזרח התיכון ולא נכנע. חמאס נפגע קשה אין על כך עוררין, אבל גם ביום החמישים יש בו את הכוח להתווכח על תנאי הפסקת האש, על מועדה ומן הסתם גם על ההסדרה שתבוא בהמשך", כתב דניאל.
"הישג ישראלי בתום חמישים ימי לחימה היה צריך להיות חד משמעי יותר. עד היום האחרון חמאס הכתיב לנו כמה אורחים נזמין לחתונה, מתי נקום, האם נראה כדורגל? אזרחים רבים עוזבים את בתיהם בעוטף עזה ומחפשים מחסה עד יעבור זעם. בגדול חמאס הכתיב לנו במשך חמישים ימים את אורחות חיינו. אם בעשרים הימים הראשונים מתוך ההתכתשות הצבאית זה עוד היה סביר, כדינה של מלחמה, החודש האחרון עמד בסימן של דשדוש, שבו חמאס מחליט מתי תהיה הפסקת אש - וישראל נענית".
לדברי הפרשן הבכיר, "חמאס יוצא מהמערכה הזאת פגוע אבל עם תחושת ביטחון גדולה, והחוויה הזאת תלווה אותו גם בשנים הבאות. אני מודאג מאוד ממה שלומדים מהאירוע הזה באיראן, בחיזבאללה ואצל ארגונים אחרים. זה היה חייב להיגמר כשחמאס מתחנן על נפשו וזה לא מסתיים כך. פחות משעתיים לפני ההכרזה על הפסקת האש אני מרשה לעצמי להעריך שישראל שוב תענה בחיוב וחמאס יוכל להגיד לעצמו - כשרצינו ירינו לתוך בתי היהודים וכשאנחנו רוצים אז יש גם הפסקת אש".
ערוץ 7
נכתב ע"י מגה;1354156:זה לא יאומן אבל הם עדיין מרגישים שהם מנהלים אותנו... ושהם המחליטים.....
נכתב ע"י kinly;1354246:התקשורת הפלסטינית מדווחת על יריות שמחה רבות באויר, ועל פצועים כתוצאה מהירי.
(לדעת)
נכתב ע"י pr;1354280:שירבו בשמחה תמיד..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: