*****אשכול מסודר - עדכונים צוק איתן *****

• פותח הנושא kinly
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אתם מזכירות לי שחיכיתי פעם בתור לרב וחיכו איתי 2 בנות שהתעניינו אם לרב יש רוח הקודש וכו'
אמרתי להם שאין לי מושג אבל כתוב עשה לך רב וזה מה שעשיתי ויש לי אמונה פשוטה שמה שהוא יגיד אקבל.
הוא הדבר כאן, אני מאמינה שמשיח יכול לבוא כל יום כי כתוב אני מאמין וגו' עם כל זה אחכה לו בכל יום שיבוא
כל הסימנים מראים שאנחנו בדור של משיח היוקר מאמיר והחוצפה יסגי ומלחמת גוג ומגוג ועוד, בא מישהו משועמם ומגלה לי את אמריקה שמשיח בפתח? בוקר טוב אליהו! אתה עיוור? אתה לא רואה את הסימנים?
ידוע המון סיפורי צדיקים שהשתוקקו לגאולה בציפייה דרוכה ובכו בדמעות שליש בתיקון חצות כל לילה, ואז לא רצו במייל ובפייקסבוק את כל הסיפורים האלה שמסתובבים היום...

kinly

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
חמישה נפצעו פצעים קלים מנפילה של רקטה במועצה האזורית אשכול
רקטה נוספת פגעה בקו מתח חשמלי במועצה וכמה יישובים נותקו מזרם החשמל
אדם אחד נפצע באורח קשה מפגיעה ישירה של רקטה בקרית גת
שתי רקטות שנורו הערב לגוש דן יורטו על ידי מערכת כיפת ברזל
שתי רקטות שנורו לכיוון אשקלון יורטו על ידי מערכת כיפת ברזל
אזעקות נשמעו גם באשדוד בקרית גת ובמועצה האזורית שפיר
(jdn(

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י פוסטר;1332792:
זה הפרוש של אחד שאוהב להמציא דברים ורמת המשכל שואפת לאפס..
לי זה נראה יותר כמו מי שניסה לחקות את הסגנון של הודעות האימים, לא אנאלפאבית..

רחלשקרקה

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י קקטוס;1332842:
לי זה נראה יותר כמו מי שניסה לחקות את הסגנון של הודעות האימים, לא אנאלפאבית..

לי זה נראה כמו מי שרצה להכנס בשקט לכמה בתים דרך החלונות פתוחים, כשדיירי הבית בכלל סגורים בממ"ד

א צענטער

משתמש צעיר
סוכל פיגוע דקירה בשומרון:
פלסטיני ניסה לדקור חייל בעמדה של צה”ל ליד אלון מורה שבשומרון,
החייל ירה ברגלו של הפלסטיני, שנפצע באורח קל .
(jdn)

ועל ניסיך שבכל יום עמנו!!!

[ ישעיה פרק-כו-א ]: ביום ההוא יושר השיר הזה בארץ יהודה עיר עז לנו ישועה ישית חומות וחל:

מוזיקאית

משתמש מקצוען
נכתב ע"י א צענטער;1332874:
(jdn)

מקור?

א צענטער

משתמש צעיר
ר"ת חמאס:
[ דברים פרק-ב-כד ]: קומו סעו ועברו את נחל ארנן ראה נתתי בידך את סיחן מלך חשבון האמרי ואת ארצו החל רש והתגר בו מלחמה:

מתוך פרשת השבוע

א צענטער

משתמש צעיר
והנה כל ההמשך מתוך פרשת השבוע:
[ דברים פרק-ב-כו ]: ואשלח מלאכים ממדבר קדמות אל סיחון מלך חשבון דברי שלום לאמר:

העירו לי שמדבר קדמות הכוונה באזור מצרים, היינו הצעת השלום מגיעה מכיוון מצרים...

[ דברים פרק-ב-ל ]: ולא אבה סיחן מלך חשבון העבירנו בו כי הקשה ה' אלוקיך את רוחו ואמץ את לבבו למען תתו בידך כיום הזה:

ה' ילחם לכם ואתם תחרישון, אמן ואמן!!!

kinly

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מה פשר המסוק שחג מעל ירושלים ?

שג

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י kinly;1332908:
מה פשר המסוק שחג מעל ירושלים ?

האם זה המסוק הראשון שאתה רואה בשבועות האחרונים?

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י א צענטער;1332874:
(jdn)

[ ישעיה פרק-כו-א ]: ביום ההוא יושר השיר הזה בארץ יהודה עיר עז לנו ישועה ישית חומות וחל:

פלסטיני ניסה לדקור אותו, והחייל ירה לו ברגל ?!? :cool: :cool:
למה לא בחזה?!????? :mad: :mad: :mad:

טמטום של מדינה!!! :eek:
לחיילים אין חופש פעולה אפילו בעת הגנה על עצמם.
ואצלינו כתוב: הבא להרגך השכם להרגו ולא לפוצעו קל ברגל.

שילת

משתמש רשום
כדי שיהיה אפשר להוציא ממנו מידע אח"כ...
ואולי גם לענות אותו קצת לפני שימות בבת אחת מקליע...

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
תראו מה זה....
חברת החשמל תיקנה את קווי המתח שניתקו את הרצועה מהרשת הארצית
מדובר בשניים מתוך עשרה קווי מתח שמספקים את צריכת החשמל של רצועת עזה, שנפגעו בשל ירי של חמאס לכיוון ישראל; תחנת משנה של חברת החשמל ניזוקה מפגיעת רקטה באשכול - כמה יישובים נותקו

חברת החשמל חיברה בימים האחרונים את שני קווי המתח העליון שניתקו את רצועת עזה מרשת החשמל הארצית. מדובר בשניים מתוך עשרה קווי מתח שמספקים את צריכת החשמל של רצועת עזה, כאשר במהלך ימי הלחימה נותקו שני קווים כתוצאה מירי כושל של החמאס לכיוון ישראל. הניתוק הראשון התרחש לפני יותר משבועיים , ולאחריו קבעו ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר התשתיות הלאומיות, האנרגיה והמים סילבן שלום כי חברת החשמל לא תחבר את קווי המתח אלא לאחר אישור מפורש מהם.

הניתוק השני אירע יומיים לאחר מכן, מה שהוריד את צריכת החשמל של הרצועה לשפל חדש. לפי נתוני חברת החשמל, סך הביקוש ברצועה הוא כ-280 מגה וואט, הספק של כמחצית מתחנת כוח פרטית בינונית. למרות זאת, ההיצע בעזה מתקרב לכמחצית מהביקוש כאשר רובו מגיע כאמור מרשת החשמל הארצית.

באחד ממטחי הרקטות לדרום הארץ נרשמה היום (ה') פגיעה בתחנת משנה של חברת החשמל שממוקמת בשטח המועצה האזורית אשכול. מדובר במתקן שאמור לווסת את חלוקת החשמל לחלק מהיישובים שקרובים אליו. בעקבות הפגיעה נותקו כמה יישובים מרשת החשמל. חברת החשמל פועלת לתיקון הפגיעה ולהחזרת החשמל לכל הלקוחות.

חוב של כמיליארד וחצי שקל לחברת החשמל

אז מדוע חברת החשמל חזרה וחיברה את עזה לרשת הארצית? תלוי את מי שואלים. בלשכת שר האנרגיה סילבן שלום סירבו להגיב והפנו את "כלכליסט" לקבלת תגובה מלשכת ראש הממשלה, וזו טרם הגיבה.

בענף האנרגיה מזכירים כי רק לפני כמה ימים תקפה ישראל את מחסני הדלק שהיו צמודים לתחנת הכוח היחידה ששוכנת בעזה, אף שלפי נתוני המערכת של חברת החשמל אותה תחנה כוח הייתה מושבתת ברוב שעות היממה והיא סיפקה רק כ-40 עד 60 מגה וואט, וגם זה רק לכמה שעות בכל הפעלה. לפיכך, ייתכן שהחיבור של רצועת עזה לרשת החשמל הישראלית נועד למלא ביקושים לחשמל של תושבי המקום, וזאת למרות מצב הלחימה שמתקיים גם בשעות אלו.

יצוין שהרשות הפלסטינית ורצועת עזה חייבים כמיליארד וחצי שקל לחברת החשמל בגין אי תשלום חובות לאורת 2013. חלקה של רצועת עזה בחוב הוא כחמישית מהסכום הכולל.

kinly

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לפי הערכות, מתוך 400 רקטות המסוגלות להגיע למרכז הארץ נותרו לחמאס עשרות בודדות בלבד. רקטות בעלות טווח ארוך יותר - כמו M-302 - נותרו אפילו פחות. לפני "צוק איתן" צה"ל לא ידע היכן ממוקם ומאוחסן מערך הרקטות, והיה לו על כך מודיעין חלקי בלבד, אבל במהלך ימי הלחימה למדו צה"ל את הירי והושג מודיעין שבזכותו הותקפו משגרים ומאגרי רקטות נוספים. כל המשגרים שצה"ל ידע על קיומם ברצועת עזה הותקפו, אך ישנם משגרים נוספים שאותם עדיין לא מכירים.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י kinly;1332980:
אך ישנם משגרים נוספים שאותם עדיין לא מכירים.

הם מכינים אותם תוך כדי או מאלתרים...
תסמכי עליהם...

ril

משתמש פעיל
מפרשת השבוע פרק ב'פס' כ"ג " והעוים היושבים בחצרים עד עזה (ובתרגום: ועואי דיטבין ברפיח עד עזה )כפתורים היוצאים מכפתור השמידום וישבו תחתם "

הגאולה בפתח, הארה משמים בפרשת השבוע!!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה