*****אשכול מסודר - עדכונים צוק איתן *****

• פותח הנושא kinly
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

א צענטער

משתמש צעיר
תמליל השיחה של אובמה ונתניהו

אובמה: אני דורש שישראל תסכים להפסקת אש חד-צדדית מיידית ותעצור כל פעילות התקפית – במיוחד תקיפות מהאוויר.

נתניהו: מה תקבל ישראל בתמורה להפסקת האש?

אובמה: אני מאמין שחמאס יעצור את ירי הרקטות – שקט תמורת שקט.

נתניהו: חמאס הפר את כל חמש הפסקות האש הקודמות. הוא ארגון המחויב להשמדת ישראל.

אובמה: אני חוזר ומצפה מישראל שתעצור את כל פעולותיה הצבאיות באופן חד-צדדי. תמונות ההרס מעזה מרחיקות את העולם מעמדת ישראל.

נתניהו: הצעת קרי היתה בלתי מציאותית לחלוטין והעניקה לחמאס יתרונות צבאיים ודיפלומטיים.

אובמה: בתוך שבוע מסיום הפעולות הצבאיות של ישראל, יתחילו קטאר וטורקיה מו"מ עם חמאס על בסיס הבנות 2012, ובהן התחייבות של ישראל להסיר את המצור מעל עזה.

נתניהו: (המום) קטאר וטורקיה הן התומכות הגדולות ביותר של החמאס. אי אפשר לסמוך על כך שיהיו מתווכות הוגנות.

אובמה: אני סומך על קטאר וטורקיה... ישראל אינה במצב שהיא יכולה לבחור את המתווכים.

נתניהו: אני מתריע כי חמאס יוכל להמשיך ולשגר רקטות ולהשתמש במנהרות להתקפות טרור...

אובמה (משסע את נתניהו): הכדור במגרש של ישראל, והיא חייבת לעצור את כל פעולותיה הצבאיות.
(נחשף ע"י הערוץ הראשון)

א צענטער

משתמש צעיר
מפות, מכשירי קשר וסרטונים: השלל המודיעיני מעזה

במהלך הפעולה הקרקעית שמו כוחות צה"ל את ידיהם על יותר מ-450 מכשירי קשר ואמצעי אלקטרוניקה, וכן חוברות מודיעין שהכילו מידע על יחידות צה"ל. בנוסף, נמצא מידע סודי על התנהלות גדודי עז א-דין אל קסאם

במהלך הפעולה הקרקעית של כוחות צה"ל ברצועת עזה במסגרת מבצע "צוק איתן", נתפס עד כה שלל רב בעל ערך מודיעיני רב. בין היתר, נתפסו מחשבים ניידים ונייחים ו-465 אמצעי קשר ואלקטרוניקה.

כמו כן, נתפסו חוברות מודיעין שכללו מידע על יחידות צה"ל השונות, מפקדי הצבא והגזרה, כלי רכב ואמצעי לחימה. באחד התצלומים נראים הרמטכ"ל רב-אלוף בני גנץ ושר הביטחון משה יעלון. לפי ההערכה, מרבית המידע נאסף על ידי חמאס מכלי התקשורת בישראל.

בנוסף לכך, אותרו מפות קוד מבצעיות, ספרי לימוד, רשימות של אותות קריאה בקשר וסרטונים, בהם נראה אימון על עשרות סימנים מוסכמים בין לוחמי כוחות הזרוע הצבאית של חמאס, גדודי עז א-דין אל-קסאם.

נמצא כי לוחמי הגדודים סימנו קודים ומיקומי כוחות על גבי תצלום לווייני שנלקח משירות "גוגל ארת'". פענוח המפה סייע לכוחות הישראליים בהבנה כללית של פיזור הכוחות בשטח.

כ-200 פלסטינים נעצרו מאז תחילת הלחימה. רק בודדים מהם חברי היחידות המובחרות של חמאס, "נוחבה", אך לכולם יש תרומה מודיעינית, מאחר והם יודעים להצביע על שינויים בגזרה, על פעילות חמאס בתחום התשתיות ועל ההכנות לקראת כניסת צה"ל לשטח. חלק מהעצורים הצביעו על פתחי פירים של מנהרות, שצה"ל לא ידע על קיומם.

אל הכוחות מתלווים חוקרי שבויים של יחידה 504, היחידה להפעלת סוכנים של אגף המודיעין, אשר פועלים למצות את המודיעין מהעצורים הפלסטינים ומהשלל בעודם בשטח. המידע מועבר לאחר מכן לידי גורמי המודיעין בשירות הביטחון הכללי וביחידות אחרות בישראל.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י sm05276;1330466:
אפשר להעלות הסרטון?

אין לי את המצונזר (יש אותו באתרים שונים)
ואת המקורי אני לא אעלה לכאן, כי תהיה על זה ביקורת...

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י קקטוס;1330464:
אוקי
בדיוק שם נקטעת ההסרטה.
המחדל הוא ברור, אבל השאלה היא אם דו"צ שיקר או לא.
מילה שלו מול מילה של חמאס, הם מוחזקים כשקרנים.

ממבט של היום גם דובר צה"ל מוחזק כשקרן...
שהמדינה רוצה היא יודעת להעלים ולהסתיר דברים יפה מאוד.
כך שהדילמה עדיין קיימת.

Art Studio

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י א צענטער;1330568:
בתוך כך יש לציין את דבריו של אובמה שנאמרו לפני שש שנים, בתקופת טרום הבחירות לנשיאות ארצות הברית: "ישראל אינה צריכה לדון עם חמאס כל עוד הוא מהווה איום על אזרחיה. אילו מישהו היה יורה על ביתי, שבו ישנות שתי בנותיי, הייתי עושה הכל כדי לעצור אותו - וכך אני מצפה שישראל תעשה. האיום על ישראל מתחיל בשדרות, אך לא נגמר שם".

נכתב ע"י א צענטער;1330569:
תמליל השיחה של אובמה ונתניהו

תגידו, אובאמה הזה חולה נפש? הוא סכיזפרוני?

kinly

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י Art Studio;1330592:

הוא פוליטיקאי שקרן כמו כולם
(ובנוסף לזה הוא גוי ששונא יהודים ומידי פעם מצליח להסתיר את זה)

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי

יש כאן כמה חולים..
קרי לפעמים עולה עליו
ונתניהו הולך אחריהם כמו בובה

אני לא מבינה למה כולם שותקים
איפה התקשורת שיודעת לעשות יפה מאוד את העבודה כשהיא רוצה
רק שאיזה חרדי עושה אפ'צי כולם קופצים שבוע, איפה הם עכשיו ?

EC

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י kinly;1330595:

הכל הולך יופי לפי התסריט....

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

נכתב ע"י kinly;1330595:

וגם ערבי שמגן על אחיו בעזה...

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י סטודיו נועה;1330606:
מעט ידע כללי לא מזיק, אובמה לא ערבי ופלסטינים בעזה הם לא אחיו...

אויש סליחה התבלבלתי...
הוא יהודי אוהב ישראל...

hafakot

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
"לב מלכים ושרים ביד ה'"
כולם כלים בידיו של הבורא במשחק הגדול ולכולם מטרה אחת: להשיב את העם המיוחד הזה לאביו שבשמים.

הרי כתוב במקורות שבמלחמה האחרונה ה' יביא את העולם ואת ישראל להכרה שהוא היחיד בעולם שמגן על עמו והכל ממנו ועל ידו.

אז מי זה אובאמה בדיוק? ואיזה משחק ביבי משחק?

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י hafakot;1330613:
"לב מלכים ושרים ביד ה'"
כולם כלים בידיו של הבורא במשחק הגדול ולכולם מטרה אחת: להשיב את העם המיוחד הזה לאביו שבשמים.

הרי כתוב במקורות שבמלחמה האחרונה ה' יביא את העולם ואת ישראל להכרה שהוא היחיד בעולם שמגן על עמו והכל ממנו ועל ידו.

אז מי זה אובאמה בדיוק? ואיזה משחק ביבי משחק?
נכון מאוד
בכ"ז יש הבדל בין גוי ליהודי וחז"ל אמרו לנו:
ישראל אף על פי שחטא ישראל הוא
הלכה הוא בידוע הוא שעשו שונא ליעקב
אין לנו על מי להישען אלא על אבינו שבשמים

סטודיו נועה

משתמש רשום
המשתמש נחסם
נכתב ע"י חנון;1330611:
אויש סליחה התבלבלתי...
הוא יהודי אוהב ישראל...

את לגמרי לא התבלבלת..
כשכתבו שקרן - גוי ששונא יהודים - חולה נפש - סכיזופרני - לא הגבתי, אולי זה נכון ואולי לא אין לי כלים לבדוק.
לכתוב ערבי זה בורות.

SSL

משתמש רשום
בורות או לא בורות:
אובמה נולד בהונולולו, בירת הוואי. אביו הוא ברק חוסיין אובמה האב, יליד 1936, אתאיסט בן למשפחה מוסלמית בקניה.
יש מוסלמים שהם לא ערבים???....

וכן - מבחינת דת המוסלם, העובדה שהוא נולד לאב מוסלמי הבא משושלת של אבות מוסלמיים קובעת את מעמדו כמי שנולד מוסלמי.

chavi9

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש הרבה מוסלמים שהם לא ערבים.
ערבי זה המוצא האתני, מוסלמי זאת הדת.
אמנם רב הערבים הם מוסלמים (יש גם נוצרים) וממש לא כל מוסלמי הוא ערבי.

הגפן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
סתם בשביל הידע: המוסלמים הכי קיצוניים - האיראנים -
כלל אינם ערבים!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה