נכתב ע"י Art Studio;1325869:נתפס אחד משלושת המעורבים בחטיפה.
נכתב ע"י א צענטער;1325872:שלושת? דיברו על שתיים, לא?!
נכתב ע"י עוד אחד;1325873:מקור?
נכתב ע"י קראנצול;1325880:אזעקה בבאר שבע, גילת, תפרח, להבים, רהט, להב, משמר הנגב, שובל בית קמה ויישובים ערביים עכשיו.
ולערבים אין מרחבים מוגנים!!!
ברוך ה', שימותו כוווווווולם
נכתב ע"י קראנצול;1325894:????
מהחמאס להיזהר???
נכתב ע"י אחד פלוס;1325961:שמעתם?
מחבל מסג'עייה יצא בבוקר כשביתו עמד על תילו וכשחזר בערב טילו עמד על ביתו
להם יש בונקרים מוגנים הרבה יותר טוב מהממ"ד שלנו, 20 מטר מתחת להאדמה, מספיק לכל הערבים, והוא מוגן גם מאטום בכזה עומק, אבל הם מכניסים רק אנשי החמאס. ובכל זאת ה' ינקום בהם.נכתב ע"י קראנצול;1325880:אזעקה בבאר שבע, גילת, תפרח, להבים, רהט, להב, משמר הנגב, שובל בית קמה ויישובים ערביים עכשיו.
ולערבים אין מרחבים מוגנים!!!
ברוך ה', שימותו כוווווווולם
קיבלתי את הסרטון ואני מאד ממליץ לא להעלות אותונכתב ע"י מלפפון;1325965:באמצע הלוויה שנערכה לאחד המחבלים, התפוצצה חגורת הנפץ שעליו על המלווים.
יש סרטון, מי שיכול שיטמיע.
כן יאבדו כל אויבך ה'.
לדעתי הסרטון הזה מזוייףנכתב ע"י מלפפון;1325965:באמצע הלוויה שנערכה לאחד המחבלים, התפוצצה חגורת הנפץ שעליו על המלווים.
יש סרטון, מי שיכול שיטמיע.
כן יאבדו כל אויבך ה'.
נכתב ע"י דודיק;1325983:קיבלתי את הסרטון ואני מאד ממליץ לא להעלות אותו
מדובר בסרטון מאד מאד קשה (גופות מרוטשות וכדו')
זה היה עכשיו במבצע הזה ? או שזה מגיע מסוריה ועיראקנכתב ע"י דודיק;1325983:קיבלתי את הסרטון ואני מאד ממליץ לא להעלות אותו
מדובר בסרטון מאד מאד קשה (גופות מרוטשות וכדו')
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: