נכתב ע"י מוזיקאית;1325112:מה זה???
היה עכשו בווום והנה עוד אחד,מכיפת ברזל!!!(כיון שהיא ממש קרובה אלי אני שומעת אותה מאוד טוב)
מה זה????אין אזעקה.
נכתב ע"י חן שיין;1325014:תעדכני אותנו כשאת מרדימה אותה..
שנתכונן
נכתב ע"י Art Studio;1325119:מעדכנת...
נכתב ע"י מוזיקאית;1325123:הפעם זה היה בלי אזעקה
נכתב ע"י שוהם;1325126:ואני חשבתי כבר שאני מדמיינת -בומים-.....
נכתב ע"י מנחם מלוין;1325131:לא להעביר עד שלא קוראים פרק תהלים לרפואת החייל שנפצע בגבול עזה מרדכי חי בן ברכה יהודית. ולרפואת החייל אוהד בן אריקה
והקצין שהזכרתי מקודם, שמצבו אנוש כרגע, חגי בן שרה.
עדכון מאתמול מהמשפחה ממצבו של מרדכי חי ימין:
ב"ה מצבו של מרדכי התייצב, הוא מדבר, מתיישב מעט ואפילו מחייך.
מחר בעז"ה ייכנס לניתוח נוסף.
מודים לכם מאוד על תפילותיכם.
נכתב ע"י מנחם מלוין;1325131:ציטוט מהודעה קודמת:
לא להעביר עד שלא קוראים פרק תהלים לרפואת החייל שנפצע בגבול עזה מרדכי חי בן ברכה יהודית. ולרפואת החייל אוהד בן אריקה
והקצין שהזכרתי מקודם, שמצבו אנוש כרגע, חגי בן שרה.
עדכון מאתמול מהמשפחה ממצבו של מרדכי חי ימין:
ב"ה מצבו של מרדכי התייצב, הוא מדבר, מתיישב מעט ואפילו מחייך.
מחר בעז"ה ייכנס לניתוח נוסף.
מודים לכם מאוד על תפילותיכם.
נכתב ע"י מנחם מלוין;1325264:ליבי ליבי עם משפחות הנופלים ועם מי שכואב על הנופלים
ועם כל זאת עכשיו הזמן להתחזק לא ליפול ליאוש או דיכאון!!
במלחמת יום כיפור היה קשה ומסוכן פי כמה
וניצחנו כיוון שזכינו לעזרה משמים.
ונצח ישראל לא ישקר!!
אולי תקראו את זה:
גם מגוי (שמוסר את עצמו למען עם ישראל) אפשר להתחזק לפעמים.
מח"ט גולני, אלוף משנה רסאן עליאן, שנפצע בתחילת השבוע, הודיע היום (שלישי) כי בכוונתו לחזור ליחידה ולפקד על חייליו עד תום המבצע למיגור הטרור מעזה.
עליאן שוחח עם כתבים וסיפר על הנחישות והמוטיבציה הגדולה של חייליו לסיים את המבצע בניצחון מוחץ מול ארגוני הטרור.
"הייתי בקשר עם המג"דים על ההישגים ואני חוזר לקחת פיקוד על החטיבה. לקבל לוחמי ולהמשיך קדימה. הרוח חזקה בחטיבה ואיתנה. עברתי עם הפצועים של הלוחמים ואם היה לי אוטובוס הייתי מעמיסם חזרה. היה לנו קרב קשה בבוקר בו נפצעתי. חטפתי RPG כמה מטרים מעל ראשי. קצת שריטות אבל בסדר", סיפר.
"החטיבה ממשיכה כרגע במשימתה העיקרית לחשוף מנהרות ולהשמיד כמה שיותר מחבלים. הרגנו המון מחבלים וזה מה שצריך. אני מקווה שתוך שעות אחזור לנקודות העבודה ברצועה. אני רוצה לשלוח חיבוק גדול למשפחות השכולות, לא הצלחתי להגיע אליהן ואעשה זאת. הן מחזקים אותנו", אמר.
עליאן נחשב ללוחם מהשורה הראשונה בצה"ל ומטובי מפקדיו. עליאן היה נוהג להנחיל לחייליו הלוחמים - פעילות יש בבני עקיבא, מבצעים בסופר מרקט, בעזה - יש מלחמה...
ליאן נשוי ואב לשלושה ילדים, מתגורר בשפרעם. אחד מאחיו של עליאן שירת כמפקד גדוד בחטיבת גבעתי ואח שני כקצין מטה בפיקוד הצפון.
נכתב ע"י tehia;1325335:מישהו שמע על איזה בלאגן שהיה היום בקניון רמות בירושלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: