אני ממודיעין עילית. נמצא בעה"י איך להעביר לב"ב. ב-25 ש"חכמה הנעליים סניקרס ומאיפה את? יש אפשרות להעביר לבב?
אני ממודיעין עילית. נמצא בעה"י איך להעביר לב"ב. ב-25 ש"חכמה הנעליים סניקרס ומאיפה את? יש אפשרות להעביר לבב?
שמור לי!!! יכול להיות שגם אמצא מישהו להעביר, צרי קשראני ממודיעין עילית. נמצא בעה"י איך להעביר לב"ב. ב-25 ש"ח
זה עדיין רלוונטי התיק?מירושלים
רלוונטילמכירה משאבת חלב חשמלית דו צדדית מעלי אקספרס.
(היה בשימוש פעם אחת. אישית לא התחברתי אבל אני יודעת שיש הרבה שכן מרוצות ממנה)
היא דו צדדית - בחלק אחד שניסיתי להשתמש החלקים עברו ניקוי והרתחה והערכה השניה חדשה לחלוטין.
ב 50 ש"ח. בבני ברק.
ניתן לפנות במייל nikitprog1 # gmail.com
צפה בקובץ המצורף 1116226
לדעתי צריך לזרוק את זה...
פשוט יותר לרקום עוד פסים ויהיה כוכב כמו במרכז. זה מה שתכננתי כשזה הגיע. בסוף זה קטן קצת אז לא טיפלתי בזה.לדעתי צריך לזרוק את זה...
יש על זה ממש צלבים
כןרלוונטי?
מאיפה את?
תא אחד ועד שני תאים קטנים לכרטיסים, אחד עם רוכסן.כמה תאים יש בתיק?
המידה של העקב מתאימה ל37 רגיל?
מה המצב שלו ??מבחר דברים במחירים מצחיקים.
אשמח לענות על שאלות ספציפיות למוצרים שמענינים אתכם.
הספר באשר הוא שם -30
עליונית משיין מידה 2X-25
סלקל סייבקס דגם הכי חדש -250
סרפן מידה 18-24 ב-25
בית חנוכיה ב-50
אופני סמארט טרייק מקוריות מגוון מצבים קיפול קטן קשירה תיק תיק לאיכסון מגש הורים- במקום 900 רק 500!! לחטוף.
תיק שחור חדש לגמרי-35 ש"ח מתאים ליויו וכד'
יש לי גם מאריך רגליים ליויו הדגם הארוך יותר בשימוש חודש -30 ש"ח.
צפה בקובץ המצורף 1116633
מקפיצה
האם אפשר תמונה של המוצר איך שזה הגיע ?מוכרת שמלה של ג'ורג' מידה 5-6 חדשה. ב40. (הגיע בלי תחתון וסרט, עם גומיה תואמת)
עם סט במידה 1.5-2 חדש עם הטיקט, 40 ש"ח
בביתר עילית.
איפה בירושלים?תא אחד ועד שני תאים קטנים לכרטיסים, אחד עם רוכסן.
הנעליים 37 רגיל אולי מעט גדול(הגומי מאחור קצת גדול עלי)
מצב נראה מעולה בעצם הוא משומש עבר ממקום למקום די הרבה אך הכל תקין.מה המצב שלו ??
כולל מתאמים?.?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: