יכול להיות שארצהלמכירה בבני ברק נעלי נשים מידה 37. היו בשימוש פעם 1 (המדבקה עדיין על הסוליה). הותקנו פרסות מתחת העקב.
65 ש"ח
האם המכשיר כשר/תומך כשר?מוכר מכשיר מצוין k35 ב180 שח, חדש עולה כמדומני 350,
מכשיר מצוין מהחזקים בשוק המון מרוצים ממנו (לי לא נוח המשקל שלו והמקשים),
בבני ברק,
כולל הקלטת שיחות אוטומטית לגמרי לכרטיס זיכרון, גיבוי אנשי קשר לכרטיס זיכרון, נגד מים ונפילות, נקנה לפני שנה.
0548532746
yehudit543יכול להיות שארצה
איך יוצרים קשר?
עיר?מידה 68 של שיין (תואם 6-9)
ירושליםעיר?
יכול בהחלט לעניין אותי אבל איך אדע אם אין תמונה? ומה המייל שלך שנמשיך שם?מוכרת נעליים של sonara בצבע זהב עם קצת עקב. הנעלים חדשות לא נלבשו כלל! (אין לי כרגע תמונה)
מידה 38
עולות סביבות 200-250 שח מוכרת ב 150 שח
שלחתי כמה פעמים ולא הגבתyehudit543
וההמשך הידוע....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: