כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!
מצב
הנושא נעול.

תמי(ד) בחיוך!!!

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
1. למכירה במציאה ממש!
חליפה יפהפיה מננוש ב-30 ש"ח
קניתי אותה בהרבה יותר אבל המידה לא הייתה לי טובה ולכן אני מוכרת אותה
צפה בקובץ המצורף 472791

2. למכירה נעל מהממת מנקסט בצבע כחול מידה 33
חדש באריזה
מוכרת בגלל שמדויק על הבן שלי
מחיר יותר זול ממה ששלמתי - 70 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 472796

למכירה בביתר עם אפשרות להעביר לירושלים
איזנ מידה החליפה?

mmbbcc

משתמש פעיל
מידה 38
מחיר 120 (נקנה ב 180)
רמת בית שמש א'
d7a02540-a15c-4574-a807-643f6f595c00.jpg

מוקה וניל

משתמש צעיר
למכירה סרפן ג'ינס מהמם מנקסט, מידה 4-5 - מתאים לגיל 4
קניתי לבת שלי בת 5 וקצת קצר לה
40 ש"ח, בב"ב
302198.jpg

פופושדו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצרפת תמונה לכיריים גז מהנ'ל

קבצים מצורפים

• כיריים גז.PNG
    כיריים גז.PNG
    KB 40.9 · צפיות: 45

כותב מוסמך

ה
מוזיקה ונגינה
למכירה כבל להטענת והעברת קבצים מסוג TIP-C איכותי מאד!!
אורך 2 מ' של baseus
צבע שחור
ב10 ש"ח

אחרי שבדקתי הרבה וחזק לא לקנות C אלא מיקרו רגיל, בשלב הרכישה טעיתי...
עולה שם כיום 4 דולר

בירושלים
לפרטים צרו קשר באישי

תמר לב

משתמש מקצוען
D I G I T A L
למכירה חולצה חדשה ממלאנז' מהעונה הקודמת (נקנתה שנה שעברה, במטרה שתתאים השנה, אבל ב"ה הילדה גבהה:))
מידה 12
נמכרת ב40 ש"ח
יש אפשרות להעביר לב"ב/ אשדוד/ בית וגן
a1c46e0de40d2881576b278809f908eb.jpg 624f52925a7d79c0e5144e0bb46ee5b4.jpg 31819616_1513249662120099_9032482889693921280_n.jpg

קוקו ריקו

משתמש פעיל
נעלים מנקסט מידה 40 טעות במידה (הזמנתי מיד במידה הנכונה והם עומדות יפה מאוד על הרגל!)
מחיר כמו באתר
915141.jpg

חברה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה