בכמה?שמלה של מזל חזות (דומה למה שמופיע כאן , לא מצאתי את השמלה המדוברת באתר של מזל חזות).
שחור מידה 36.
נלבשה פעם אחת!
בכמה?שמלה של מזל חזות (דומה למה שמופיע כאן , לא מצאתי את השמלה המדוברת באתר של מזל חזות).
שחור מידה 36.
נלבשה פעם אחת!
אני מירושלים, אז...בית שמש
באיזו עיר? הסריגים זהים? אפשר לקנות רק אחד? אני בביתר ומעוניינת באחדלמכירה 3 סריגים חדשים של טומי מאליאקספרס מידה 3
כל אחד ב-45 ש"חצפה בקובץ המצורף 970214
כן אותם סריגיםבאיזו עיר? הסריגים זהים? אפשר לקנות רק אחד? אני בביתר ומעוניינת באחד
200 ש"ח.בכמה?
באיזה עיר?לגו דופלו 70
ופאזל 25
שניהם ב80
חסום!יש בקישור!
בחיפה, יכולה להעביר לערים רבות בארץבאיזה עיר?
מקפיצהלמכירה קיבלנו מתנה וכבר יש לנו
סטיקס אין סוף אפשרויות - משחק הרכבה -250 חלקים - סבבה קידס
STIX הקלאסי, משחק הרכבה מעץ הכולל 250 כפיסי עץ לבנייה והרכבה.www.sababakids.co.il
מקפיצה
במחיר מוזל כמובן
עוד רלוונטי? אם כן אשמח לקבל דרך ליצירת קשר. אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית.
מעוניינת למכור פאה של בריינדי קמינר.
הפאה חדשה ממש
נלבשה במשך פחות מחודש.
השיער משובח, דק וטבעי- ממש מהפאות הכי טובות שלה. פאה קצרה ( 10) , אורך אחיד, סטייל ביצ' וויבס. כהה
עם גוונים בהירים. פתיחה שטוחה (לא לייס) אני מוכרת אותה כי בסוף לאחר הקניה התחרטתי שהיא
לא מתאימה למבנה הפנים שלי ואני לא זכאית לפאה חדשה למה היא באמת באיכות ליגה, זו בעיה שלי שחזרתי בי מהסגנון..
נקנתה לפני פחות משנה כך שהאחריות עדיין בתוקף וניתן לעשות בה שינויים כדרישת הלקוחה.
יפהפייה ועם אחראיות!
EW107107 שטרודל ג'ימייל
נקנתה ב12,000 שח
נמכרת ב9,700
אפשרות לתשלומים נוחים.
אפשר תמונה?למכירה 2 קפוצונים של GAP (מאליאקספרס)
הזמנתי M ו L וזה ממש גדול,
50 שקל כל אחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: