כקובץ בבקשה!יואלי דיקמן בהקלטות (אני מפחד שזה קצת סוטה מנושא האשכול לנושא - יואלי דיקמן מאחורי הקלעים)
כקובץ בבקשה!יואלי דיקמן בהקלטות (אני מפחד שזה קצת סוטה מנושא האשכול לנושא - יואלי דיקמן מאחורי הקלעים)
נשמח שתעלה או לדרייב או למיקוג'ד או כקבצים מצורפים מחולק!
מקפיץ!מי שמצליח להיכנס לכאן, ראיון ממש יפה עם יואלי דיקמן.
"בדלתיים סגורות" – יואלי דיקמן כפי שמעולם לא ראיתם מתועד במשך שנה
http://www.93fm.co.il/radio/357417/
ייאאאאאאאאאאאאאההוווווווווווווו!!!!!!!!!!!יואלי דיקמן הכנות לאירוע - ככה מתכונן יואלי לאירוע
אפשרי בקובץ מצורף?מאחורי הקלעים של "קומטאנץ"
מדהים, תעלו עוד בסגנוןרולי דיקמן - מרים אותי תמיד
בראיון לתכנית האירוח הפופולרית של 'כיכר השבת', 'המבקר', מתייחס לראשונה הזמר והיוצר רולי דיקמן לביקורות נגד הפקת הענק שלו בג'ונגל האפריקני, שבמרכזה השבטים השרים לבורא עולם – "אתה מרים אותי תמיד".
בראיון למגיש התוכנית נתנאל לייפר מתייחס דיקמן לביקורת בשל סגנון הלבוש של הרקדנים ובשל טענות כי הוא חסר כל מסר חינוכי, עונה למבקריו, ואף מוסיף ומספר על תהליך יצירת הקליפ וחלק מהחוויות הייחודיות שלו בדרך להפקתו. "אמרנו לאפריקנים שישימו על עצמם משהו".
כזכור, לאחרונה השיק רולי דיקמן יצירה נוסח נשיונאל ג'יאוגרפיק, שהרחיק עד הסוואנות של אפריקה כדי לייצר קליפ ללהיט "אתה מרים אותי תמיד" שנכתב, הולחן ועובד על ידי הצמד אלי קליין ואיצי ברי. התסריט, אותו כתב עם הצלם בצלאל כהן, מעביר בצורה מוחשית את המסר של נפילה למקומות הנמוכים ביותר ומשם ההתרוממות.
ההכנות לקליפ, כללו, בין היתר, חצי שנה של עבודה מהארץ. ניסיונות תיאום עם אנשים באפריקה שעדיין חיים בתקופת טרום הטלפונים, תרגום, היכרות עם שבטים שונים במקומות מוזרים ואף מסוכנים, ורק לאחר יציאה עם צוות הצילום וההפקה, לשבוע ימי צילום בטנזניה. הצילומים החלו לפנות בוקר והסתיימו באישון ליל, כאשר ההפקה צריכה היתה לדאוג לכל הדרוש ליהודי במקום בו אין מוצר אחד כשר לרפואה. מזוודות רבות הגיעו מהארץ, לא רק עם ציוד מקצועי אלא עם אוכל, סידורי תפילה ועוד. "אפילו בית חב"ד אין שם", מסביר רולי על המקום הנידח.
מצו"ב הקליפ והצצה לתוכנית בכיכר השבת - קרדיט: בחזית
למה לא מעלים באופן קבוע את ''המבקר''?רולי דיקמן - מרים אותי תמיד
בראיון לתכנית האירוח הפופולרית של 'כיכר השבת', 'המבקר', מתייחס לראשונה הזמר והיוצר רולי דיקמן לביקורות נגד הפקת הענק שלו בג'ונגל האפריקני, שבמרכזה השבטים השרים לבורא עולם – "אתה מרים אותי תמיד".
בראיון למגיש התוכנית נתנאל לייפר מתייחס דיקמן לביקורת בשל סגנון הלבוש של הרקדנים ובשל טענות כי הוא חסר כל מסר חינוכי, עונה למבקריו, ואף מוסיף ומספר על תהליך יצירת הקליפ וחלק מהחוויות הייחודיות שלו בדרך להפקתו. "אמרנו לאפריקנים שישימו על עצמם משהו".
כזכור, לאחרונה השיק רולי דיקמן יצירה נוסח נשיונאל ג'יאוגרפיק, שהרחיק עד הסוואנות של אפריקה כדי לייצר קליפ ללהיט "אתה מרים אותי תמיד" שנכתב, הולחן ועובד על ידי הצמד אלי קליין ואיצי ברי. התסריט, אותו כתב עם הצלם בצלאל כהן, מעביר בצורה מוחשית את המסר של נפילה למקומות הנמוכים ביותר ומשם ההתרוממות.
ההכנות לקליפ, כללו, בין היתר, חצי שנה של עבודה מהארץ. ניסיונות תיאום עם אנשים באפריקה שעדיין חיים בתקופת טרום הטלפונים, תרגום, היכרות עם שבטים שונים במקומות מוזרים ואף מסוכנים, ורק לאחר יציאה עם צוות הצילום וההפקה, לשבוע ימי צילום בטנזניה. הצילומים החלו לפנות בוקר והסתיימו באישון ליל, כאשר ההפקה צריכה היתה לדאוג לכל הדרוש ליהודי במקום בו אין מוצר אחד כשר לרפואה. מזוודות רבות הגיעו מהארץ, לא רק עם ציוד מקצועי אלא עם אוכל, סידורי תפילה ועוד. "אפילו בית חב"ד אין שם", מסביר רולי על המקום הנידח.
מצו"ב הקליפ והצצה לתוכנית בכיכר השבת - קרדיט: בחזית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: