מהמרכזית למעלה או צריך לרדת חזרה?תוכל לקחת מהמרכזית כל קו לנשר ולרדת בתחנת ספורטק יש שם פארק נחמד.
תודה
מהמרכזית למעלה או צריך לרדת חזרה?תוכל לקחת מהמרכזית כל קו לנשר ולרדת בתחנת ספורטק יש שם פארק נחמד.
איפה בדיוק נמצא הטלסקופ? יש כתובת?יש גן שעשועים מאחורי הטילת
וחוץ מיזה מאוד יפה טילת לואי
גם ביום וגם בלילה
יש שם טלסקופ(מקווה שככה קוראים לזה) לכיון הים והנמל ואתה ממש רואה לתוך האוניות לפרטי פרטים
מרתק אפשר לשבת על זה שעות .
וגם לאכול שם ארוחת ערב נחמדה
אני לא הייתי ממליץ לטרוח להגיע למעין אלרועייש בלאגן לונה פארק . יש קארטינג ובאולינג בחוצות המפרץ(ועל הדרך מרכז קניות של אאוטלט- עודפים)
אם אתם מחפשים מעין יש נחל סעדיה
יש ליד רכסים מעין אל רועי
אם אתם מחפשים מסלול
אפשר לעשות מערת אליהו וסטאל למאריס( מקווה שככה אומרים את זה) ולסיים בארוחה משפחתית בחוף בת גלים
אם אתם ממש מיטיבי לכת ממולץ לעשות את נחל יגור
מאתגר ממש כ5 שעות
אבל סיפוק אדיר
אנחנו היינו ולא היה תור אלא עמוס וכל הזמן עוליםמשהו יודע כמה מפוצץ ברכבלית ?
כמה זמן צריך לחכות בתור ?
זה בחוץ. כשאנחנו היינו לא היה מאוד פרוץ.משהו היה בדן קרטינג בחוצות המפרץ?
פרוץ שם? זה בתוך הקניון או בחוץ?
זה בטיילת לואי, יש שם מצפה מאוד יפהאיפה בדיוק נמצא הטלסקופ? יש כתובת?
מה יש בטיילת לואי?לטיילת לואי הכי פשוט זה לקחת רכבלית לאוניברסיטה ומשם כמעט כל אוטובוס
זה לא קניון, זה מתחםמשהו היה בדן קרטינג בחוצות המפרץ?
פרוץ שם? זה בתוך הקניון או בחוץ?
מאיזה תחנה של הרכבלית?האם להגיע מהרכבלית לפארק הכט בתחבורהציבורית
זה מסובך?
מה הקירבה של אחד לשני?
תודה
ממרכזית המפרץ לוקחים את המטרונית קו 1 עד הפארק.האם להגיע מהרכבלית לפארק הכט בתחבורהציבורית
זה מסובך?
מה הקירבה של אחד לשני?
תודה
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ממרכזית המפרץ לוקחים את המטרונית קו 1 עד הפארק.
לא מדי מסובך.
גן נחום בטירת כרמלאיפה אפשר לעשות מנגל באזור פארק הכט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: