מקצב אשכול למתופפים, אז איך נתחיל?????

אליהו פריד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
צילום מקצועי
שלום מתופפי פרוג.
ממה שראיתי בפורומים אחרים, סתם לנגן ולבקש פידבק גורם לפורום להיות "מת" מהסיבה הפשוטה שאנשים מפחדים להראות את עצמם שלא במיטבם.
כדי שהאשכול יהיה יעיל ויעזור למתופפים להתקדם, אני ממליץ לקחת נושא מסויים ולהתמקד בו לתקופה מסויימת, משהו בסגנון האתגרים בפמ"ג, אבל לתקופה ארוכה יותר, כי להתאמן ולהוציא תרגילים כמו שצריך זה דבר שיכול לקחת זמן.
בואו נבחר נושא או מקצב מסויים, ונלעס אותו טחון היטב היטב טחון, וכך נתקדם כולנו.

אני חשבתי להתחיל עם מקצב הסמבה ולהתעמק בו.
הסמבה כולל הכל, פיתוח יד ימין, פיתוח יד שמאל, פיתוח הדאבלים ברגל ימין, פיתוח קואורדינציה מלאה בכל האיברים, סמבה גם מפתח את החשיבה המוסיקלית עם תבניות מורכבות. בקיצר "סמבה - חגיגה למתופפים".
אז מה אתם אומרים? סמבה או משהו אחר???

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
היי אליהו.
מצאתי שיר חסידי בסמבה והוא ווקאלי (קצת מאוחר...), היה כתוב עליו סמבה והוא נשמע גם סמבה כזה, שאעלה אותו?

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
הנה

קבצים מצורפים

• 06 - Samba Medley.mp3
    10.5 MB

netanel10

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לי שאלה
אם עכשיו בהופעה מתופף צריך לנגן על טמפו 160 למשל איך הוא יכול לדייק שזה לא יהיה למשל 159 או 161
הרי ההבדל דק?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה