לא זוכר שיש לשלום לעמער ביצוע לזההיי
אני מחפש את השיר אמר רבי אלעזר תלמידי חכמים וכו', בכל הסגנונות ומכל האומנים.
תודה רבה מראש.
נ.ב. מחפש במיוחד של שלום לעממער.
ביצוע רשמי אין לו, אבל זה אחד הביצועים האהובים עליו (כמובן בתור אוהד מושבע של מוישה אוישר..), והוא מבצע אותה הרבה באירועים, נתקלתי כבר בכה וכמה סירטונים שהוא מבצע את זה.לא זוכר שיש לשלום לעמער ביצוע לזה
השיר הוא "הבט נא השמימה"/"וספור הכוכבים" והוא מופיע בגוונים של גרין הראשון (עטיפה של משקפיים ירוקות. בהצלחהמחפשת שיר מסוים, תעזרו לי לעלות על שם השיר:
יוסי גרין שר, פתיח השיר מתחיל עם חליל ערבי, לא יודעת את המילים.. זה משהו כמו על הכוכבים שהם כמספרם של עמ"י.
מקווה שמובן.. אשמח לעזרה. תודה!
אז אני יכולה לשלוח לך במייל רוצה?ראיתי ששלחת משהו אבל זה חסום בנט פרי!
אז אני יכולה לשלוח לך בפרטי רוצה?
סורי תיקנתי במיילכן, ממש תודה!
העברת קבציםא) קל הכבוד ... שיר והלל של מיאמי
יש את המילים אולי?מהאלבום זכור-מי האיש
חסום בנט פרימשהו יכול להוריד לי?
תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: