למישהו יש?מחפשת מאד את הדיסק זרע ברך השם שירי ילדים באידיש היה לנו בקלטת והוא נשבר
כמו כן מחפשת את השיר נודה לשמך של ליפא שמלצר
ומחפשת שירים לילדים באנגלית
כמו ר' אלתר וכו
בבקשה
למישהו יש?מחפשת מאד את הדיסק זרע ברך השם שירי ילדים באידיש היה לנו בקלטת והוא נשבר
כמו כן מחפשת את השיר נודה לשמך של ליפא שמלצר
ומחפשת שירים לילדים באנגלית
כמו ר' אלתר וכו
בבקשה זה מחרוזת אדירה רק צריך לערוך את ההתחלהלמישהו יש מחרוזת שירים חסידי מקפיצה להכנסת ספר תורה דחוף!!!
הכוונה לשיר הזה כנראה. ממש הצחיק אותי לקרוא את המילים, עד שבום, הגיעה המנגינה....מחפש ביצוע טוב ויפה לשיר שהולך ככה:
"נודה נודה, נודה לך.... נודה נודה, נודה לך, נודה נודה, נודה לך, ונספר תהילתך." כפול שתיים.
"על חיינו המסורים בידיך" וכולי.
תודה מראש.
אשמח לקבל את השיר "לכו בנים" של פרחי לונדון.
יש לי את זה בקלטת, ואני צריכה את זה בנגן...
חסום לי.בבקשה זה מחרוזת אדירה רק צריך לערוך את ההתחלה
יש לי את זה בקבצים גם לשמיעה אבל אני לא מצליח לעלות
אני יכול לשלוח למייל
ודרך אגב זה נראה לי משהו די מוכר
חסום לי.
אפשר להעלות את זה לג'מבו מייל?
תודה רבה!!!
זה רק חלק מהקטע.הכוונה לשיר הזה כנראה. ממש הצחיק אותי לקרוא את המילים, עד שבום, הגיעה המנגינה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: