נכתב ע"י כשרונית;1657380:של יניב בן משיח?
נכתב ע"י כשרונית;1657380:של יניב בן משיח?
נכתב ע"י 054;1657365:למישהו יש את השיר 'אל עולם'?
...
תודה!
בבקשה ובשמחהנכתב ע"י 054;1657595:הקפצה לגולשי הבוקר
נכתב ע"י sth;1658967:אני מחפשת את השיר: מיום שנחרב בית המקדש, ננעלו שערי תפילה, שערי דמעות לא ננעלו... אח"כ יש המשך באידיש. אם אני לא טועה מוטי שטיינמץ שר.
אם יש למישהו, אני מה-זה אשמח!
נכתב ע"י sth;1658967:אני מחפשת את השיר: מיום שנחרב בית המקדש, ננעלו שערי תפילה, שערי דמעות לא ננעלו... אח"כ יש המשך באידיש. אם אני לא טועה מוטי שטיינמץ שר.
אם יש למישהו, אני מה-זה אשמח!
נכתב ע"י 2015;1659013:בבקשה.
(כמובן שעדיף לקנות את כל הדיסק... דיסק יפה עם שירים מצויינים.)
נכתב ע"י sth;1659041:איך קוראים לדיסק?
נכתב ע"י יוסף צבי;1661860:לבקשת הניק שרה'לע
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1661883:מישהו יוכל בבקשה לעלות את השיר של מרדכי בן דוד "עד מתי"????
מדובר על השיר בנגינה השקטה מתוך דיסק "נחמו עמי" (נראה לי)
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: