אפשר באישי למייל SS0258716282GMAIL.COMבבקשה
זאנוויל וינברגר & מקהלת זמירות - א נשמה | בוני עולם תשע''ו
מצורף בMP3
הקליפ כבד מידי להעלות לכאן.
לחצו כאן להורדה ממג'יקוד.
אפשר באישי למייל SS0258716282GMAIL.COMבבקשה
זאנוויל וינברגר & מקהלת זמירות - א נשמה | בוני עולם תשע''ו
מצורף בMP3
הקליפ כבד מידי להעלות לכאן.
לחצו כאן להורדה ממג'יקוד.
לא מופיע שגיאהיש גם את הוידיאו:
זה לא טוב?
יש למישהו?קה קלי וגואלי של בן ציון שנקר?
אני מכיר כמעט את כל שיריו של בן ציון שנקר.יש למישהו?
מה המילים?הבו עזרה
דרוש בדחיפות שיר המיוחס לרבי נפתלי חיים מדזיקוב
בן ארבע קטעים חלק איטיים וחלק יותר מארשיים
מבוסס מאד דומה למארש
תודה מראש
מצאתי סוף סוף.קה קלי וגואלי של בן ציון שנקר?
תודה רבה!מצאתי סוף סוף.
הנה בבקשה
מישהו ביצע את זה מחדשדחוףףףףףף.... את השיר "פדה בשלום נפשי מקרוב לי כי ברבים היו עמדי" של פרחי לונדון (לא השיר של חב"ד), אבל לא שפרחי לונדון שרים, אלא בעיבוד ושירה מחודשת, חיפשתי המון ברשת ולא מצאתי... תודה עצומהה למוצא!!!!!
בנערותי שמעתי את זה בביצוע חדש ומאוד התחברתי לזה ועכשיו זה נעלם... אולי פרחי לונדון עצמם שרו את זה מחדש, אז אשמח לשמוע כל מה שיש, תודה.מישהו ביצע את זה מחדש
הנה ביצוע יחסית חדש (כ- 25 שנה) מהאסק, בתחילת המחרוזת הבאה:דחוףףףףףף.... את השיר "פדה בשלום נפשי מקרוב לי כי ברבים היו עמדי" של פרחי לונדון (לא השיר של חב"ד), אבל לא שפרחי לונדון שרים, אלא בעיבוד ושירה מחודשת, חיפשתי המון ברשת ולא מצאתי... תודה עצומהה למוצא!!!!!
תודה על המחרוזת אבל אני מחפשת יותר מתקדם ולא עם הגיה אנגלית, ביצוע לפני 15 שנה בערך.הנה ביצוע יחסית חדש (כ- 25 שנה) מהאסק, בתחילת המחרוזת הבאה:
מישהו יכול להעלות כקובץ שמע להורדה שירים של עמיר בניון עם אברהם פריד יש מספר שירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: