בבקשהיש למשהו את ''לבחור נכון'' של אמיר דדון?
תודה
שיר מדהים.
בבקשהיש למשהו את ''לבחור נכון'' של אמיר דדון?
תודה
נמצא באלבום של דודי קאליש "זאג שוין ווען".1. "כתפוח, כתפוח, בעצי היער, כן דודי, כן דודי, דודי הין הבנים".
תרצה להעלות דוגמה?2. "א-ל מסתתר" שמושר לאחרונה הרבה על ידי מקהלת מלכות. אבל את המקור.
למה נקרא שמו המז'ורי?יש למישהו את 'ממקומך' של מודז'יץ?
שמעתי שה'ממקומך' המז'ורי של שלמה קרליבך נכתב בהשראת ה'ממקומך' של מודז'יץ ומעניין אותי לשמוע את המקור.
הנה הווקאליתרצה להעלות דוגמה?
יש לך דרך לשלוח לי את זה או להעלות?נמצא באלבום של דודי קאליש "זאג שוין ווען".
הנה המקורי בביצוע שמילי אונגר.2. "א-ל מסתתר" שמושר לאחרונה הרבה על ידי מקהלת מלכות. אבל את המקור.
תודה מראש.
בבקשהמישהו יכול להעלות / לשלוח את השיר "מישהו איתי כאן" בביצוע של בניה ברבי?
תודה מראש
בבקשה.זקוקה לשיר "ארשת שפתינו" של לייבלה השל, אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי תודה!
נו?אם למישהוא יש להעלות את השירים:
1. "כתפוח, כתפוח, בעצי היער, כן דודי, כן דודי, דודי הין הבנים".
של מי?נו?
יש סיכוי???
נו?
יש סיכוי???
איך יודעים על מה יש זכויות יוצרים ועל מה אין?יש על זה זכויות יוצרים.
כנראה לכן לא מעלים...
על הכל יש.איך יודעים על מה יש זכויות יוצרים ועל מה אין?
הבנתי.על הכל יש.
אבל נהוג להעלות לכאן שירים שהופצו ע''י היוצר או שירים ישנים מאוד שכבר לא ניתן לקנות אותם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: