למיטב זכרוני מדובר בשיר ממקור לא דתי, ובכלל לא היתולי (לנו הוא נשמע ובצדק די היתולי)פעם פעם היה שיר היתולי כזה: "יודה יודה יא יודה..."
מתנגן למישהו בראש?
והיה המשך: "תן לו ב..." לא זוכרת כבר...
אם יש למשהו ויכול להעלות לכאן אודה לו מאוד!
למיטב זכרוני מדובר בשיר ממקור לא דתי, ובכלל לא היתולי (לנו הוא נשמע ובצדק די היתולי)
מתחיל במילים 'יש לו זבוב על הגבה, בגלל הזבוב הוא משוגע...'פעם פעם היה שיר היתולי כזה: "יודה יודה יא יודה..."
מתנגן למישהו בראש?
והיה המשך: "תן לו ב..." לא זוכרת כבר...
אם יש למשהו ויכול להעלות לכאן אודה לו מאוד!
מתחיל במילים 'יש לו זבוב על הגבה, בגלל הזבוב הוא משוגע...'
ההמשך, על זו הדרך.
בהחלט לא נשמע מתאים.
זה שיר חדש 'מוכנים' של אורי דווידייש איזה שיר שהולך הה הה אנחנו מוכני הה וכו'
מישהוא יודע על מה אני מתכוון?
מי הזמר ואיך קוראים לשיר?
אשכול ל''קליפים נוסטלגיים'' במוזיקה החרדית מלפני 15-20 שנה וכדו'שלום, אין לי מושג אם זה המקום הנכון לשים את זה, אבל אני אוסף קטעי וידאו ומוזיקה נוסטלגיים, שאינם זכויות יוצרים, אך נדירים מאוד, משנות ה -90 וה -80.
אני יודע שבשנות התשעים, בסרטון תקליטור לתקופה מוגבלת, היו קונצרטים גדולים באולם יד אליהו בכל שנה של
זכרון מנחם
אני מנסה להשיג איכשהו סרטונים ישנים מאותו עידן. עם הזמר מרדכי בן דוד. מישהו יכול לעזור. כדי לשלוח לי הודעה בבקשה. תודה
הדף הזה סגוראשכול ל''קליפים נוסטלגיים'' במוזיקה החרדית מלפני 15-20 שנה וכדו'
https://www.prog.co.il/threads/אשכול-לקליפים-נוסטלגיים-במוזיקה-החרדית-מלפני-15-20-שנה-וכדו.419957/
לא סגור..הדף הזה סגור
ירושלים שבלב
כמה טוב שנפגשנו
אודה למי שיוכל להעלות לי את השירים הללו
זה?11 יש מנהיג.mp3יש למישהו את השיר- יש מנהיג...........
???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: