להורדה- בבקשה:@ANNA! משום מה אני רואה הודעה ריקה, יתכן וזה קישור לאתר חסום? יש את השיר כקובץ להורדה?
בבקשה.שיר של אהרן רזאל, ברוך אלוקים אשר לא הסיר וכו'
אשמח אם מישהו יעלה לכאן.
https://www.prog.co.il/threads/סול-א-קוקוש.439451/שלום וברכה.
אני מחפש משך זמן את התווים של הניגון בהונגרית "סולו קוקש מאר" של האדמו"ר מקאליב זצ"ל.
אשמח אם מישהו בפורום יוכל לשלוח או להפנות.
מישהו מכיר את השיר באנגלית משל על יונה וכנפיים? שיר ישן מאד
בבקשה.אשמח אם מישהו יוכל להעלות 'לא ברוח ה'' של פרחי מיאמי.
בתודה מראש
יש למישו אולי???דחוףיש למישהו אולי את השיר "אה אה אה וישמע בבית זה אהה אאה אהה קול ששון.."(מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת..במנגינה ישנה וטובה....?
אני אשמח מאוד..!
הנה משלומי דסקל (המקורי - מרדכי בן דוד, לא מצאתי)יש למישו אולי???דחוף
בבקשהיש למישו אולי???דחוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: