הפוך על הפוך
משתמש מקצוען
חתונת בנו של הרב מוטה בלוי - משפיע בברסלבאיזה אירוע זה?
חתונת בנו של הרב מוטה בלוי - משפיע בברסלבאיזה אירוע זה?
אולי זה:אני מחפשת דחוף שיר של הזמר אלי ציון (משהו כזה) ששר את השיר ''קול ששון וקול שמחה קול חתן וקול כלה...''
אשמח לעזרתכם... תודה
לא...אולי זה:
ציון גולן ואייל גולן - קול ששון וקול שמחה
כןןןןהתכוונת לזה?
שיר של אביעד גיליש למשהו שיר על תימן:
כשעליתי מתימן... את ילדי לקחו בעורמה וזעקתי לא נשמעה אני אותך תמיד חולם לבי כואב לבי דואב היכן הילד שלי רוצה לראות אותך ילדי את ידך בתוך ידי להרגשיך כאן לצידי".
(זה היה שיר סיום בסרט נשמה של ילד של גרוייבס)
אשמח אם משהו יעלה את זה.
תודה
יש למשהו שיר על תימן:
כשעליתי מתימן... את ילדי לקחו בעורמה וזעקתי לא נשמעה אני אותך תמיד חולם לבי כואב לבי דואב היכן הילד שלי רוצה לראות אותך ילדי את ידך בתוך ידי להרגשיך כאן לצידי".
אשמח אם משהו יעלה את זה.
תודה
איך קוראים לשיר?שיר של אביעד גיל
יש למשהו שיר על תימן:
אשמח אם משהו יעלה את זה.
תודה
בבקשה.צריך להוריד אותו (??)
אשמח לקבל את השיר "מלך העולם" של חיים ישראל.
תודה.
בבקשהאם אפשר את השיר אין רע יורד מלמעלה של הזמר מתולדות אברהם יצחק שנפטר לו ילד והפיק את זה. שיר מרטיט לב ומרגש בעוצמות. תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: