יש למישהו?
אולי יש למישהו לפחות רק את קרליבך
אני לא מצליחה להעלות תשלחו מייללמישהו יש את השיר אדמה ושמים החסידי???
איציק אשלשלום אני רוצה בבקשה את השיר אני לא זוכרת של מי אולי אבישי אשל אולי איציק אשל
הפזמון זה :
אני חוזר וכבר יבוא משיח אז אשאר ניניני אותי שומר כל החיים אלך בדרכך אל תעזוב אותי לרגע קט אני מתחבר ... קיצור זה משו כזה...
יש למשהו את ה שיר היונה הלבנה של שוואקי?
אולי יש למישהו לפחות רק את קרליבך
...יש למשהו אולי את "שירים ונפלאות 3 " בmp3 ?
אשמח מאוד
בבקשה!שלום לכולם. מאוד אודה למי שיוכל להעלות לי את השיר לא ימלט עדיף לא מהופעה. אלא מקור.
כמו כן שמעתי כעת ברדיו שיר שהרטיט את ליבי בעוצמת המילים שבו והניגון התפור עליו. נשומלה של יהודה גרין. אין לי מושג אם השיר חדש ישן אבל מאוד מאוד רוצה לשמוע אותו שוב ושוב. אודה מאוד למי שיואיל לשלוח לי את שני השירים ישירות למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה גדולה מראש
של מי זה?יש למשהו אולי את "שירים ונפלאות 3 " בmp3 ?
אשמח מאוד
תודות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: