מחפש ביצוע של השיר 'אנא בכח' - קרליבך
נראה לי שיש ליהודה גרין, תודה
מחפש ביצוע של השיר 'אנא בכח' - קרליבך
משהו מכיר את זה?, יש לי קישור ליוטיוב שאני חסומה ולא יכולה להוריד, אולי משהו רוצה "להתנדב" ולהוריד לי???, שיפנה אלי בפרטי, תודה עצומה!שלום, אני צריכה את השיר מודה אני ששר אברהם טל ובניה ברבי (שבמקור זה של הזמר מאיר אריאל, תודה מראש!!!
תבדוק אם אתה מתכוון לזה...מחפש "ה' מלך" ששרים בקבלת שבת קרליבך (מנגינה של "למען אחי")
תודה
כל המשמח חתן וכלה אבי אילסוןאיזה רעיונות יש לשירים יפים שיכולים לעשות עליהם ריקוד בחתונה (הבנות הקטנות)
תודה רבה
זה לא מה שחיפשו,תבדוק אם אתה מתכוון לזה...
???מחפשת בדחיפות שיר של מישהו " בראווער"/ בראבער משהו כזה על המילים "כי לא יודח ממנו יודח" עם חרוזים באידיש.
"כי לא ידח ממנו נידח"מחפשת בדחיפות שיר של מישהו " בראווער"/ בראבער משהו כזה על המילים "כי לא יודח ממנו יודח" עם חרוזים באידיש.
שלום, אני צריכה את השיר מודה אני ששר אברהם טל ובניה ברבי (שבמקור זה של הזמר מאיר אריאל, תודה מראש!!!
תדביק כאן את הקישור.משהו מכיר את זה?, יש לי קישור ליוטיוב שאני חסומה ולא יכולה להוריד, אולי משהו רוצה "להתנדב" ולהוריד לי???, שיפנה אלי בפרטי, תודה עצומה!
תודה רבה!!, בדיוק היום משהו כבר שלח לי, תודה על הרצון הטוב!!תדביק כאן את הקישור.
אני צריכה את השיר אשר ברא ששר אוהד מושקוביץ בליווי מקהלת ילדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: