של יונתן רזאל.
אם תתן פרטים - של איזה זמר/דיסק אשתדל להעלותבבקשה נא להעלות לכאן קטע 'רבונו של עולם' ספירת העומר תודה מראש.
מעונינים. תודה רבה!אם מעונינים אעלה עוד
הכוונה לאחד מאלו?בבקשה נא להעלות לכאן קטע 'רבונו של עולם' ספירת העומר תודה מראש.
אני מחפשת כבר מלא זמן דיסק של זמר בשם גיל עקיביוב אשמח מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי
כמעט לאף אחד......לאף אחד אין ...........
כמעט 20 שנה!!! (2001...)אני מחפש את הסידרה 'לחיים אידן' 'לחיים ברידער' וכו' של יונתן שוורץ
למי יש חוברות?כמעט 20 שנה!!! (2001...)
נפנה באישי
את השיר "אתה נגלית" של בן עמי
יש למישהו?
(מישהו השאיל ממני את הקלטת והיא לא חזרה
וזה די חסר לי)
זה? של דוד רפאל בן עמי.אולי בכל זאת יש למישהו?
זה של האחים ווערצבערגערמחפשת כבר הרבה שנים קלטת של יידל וירצברגר.
כידוע לי הוא הוציא שתי קלטות, אחת מהן מעין עולם הבא מצאתי באתר גי מיוזיק מי, את השניה שנקראת והערב נא אני לא מוצאת בשום מקום.
אולי מישו יכול לעזור?
מחפשת כבר הרבה שנים קלטת של יידל וירצברגר.
והנה אלבום 3 - 'מהרה'זה של האחים ווערצבערגער
וכאן מצורף אלבום מס' 1 - 'והערב נא'
אלבום 2 - 'מעין עולם הבא' - מצאת
את אלבום 3 - 'מהרה' אצרף בהמשך אי"ה (עד ל"ג בעומר.....)
בדיוק זה.זה? של דוד רפאל בן עמי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: