חדש או יד שניה?דרוש מקצפים+ הגשר של מיקסר בוש
לא משנהחדש או יד שניה?
יש לי מספר של מישהו שמוכר חלקים חדשיםלא משנה
גם אני מחפשת דלת, או יותר נכון הברזל שמחבר את הדלת במכונת מאקס 7מחפש דלת של מכונת כביסה
בוש 7 ק"ג
יש לי אפשרות להשיג דלתות יד שניה (בירושלים) בעלות נמוכה יחסית מי שמעונין שיצור איתי קשר 0583258603גם אני מחפשת דלת, או יותר נכון הברזל שמחבר את הדלת במכונת מאקס 7
מחפש דלת של מכונת כביסה
בוש 7 ק"ג WAE20207
מכונת כביסה בוש 7 ק"ג דגם 20060 wae,גם אני מחפשת דלת, או יותר נכון הברזל שמחבר את הדלת במכונת מאקס 7
יש לי אופציה של שליחת הודעה באישי, לא מצאתי אני חדשה בכל אופן אשמח sf715609 שטרודלמכונת כביסה בוש 7 ק"ג דגם 20060 wae,
סיימה את תפקידה, (הכרטיס נשרף)
והחלקים שלה תקינים
כל הקודם זוכה, טלפון לפרטים באישי.
רלוונטי עדיין?יש ברשותי חלקים של מעבד מזון בראון לכל המעונין
עד סוף שבוע רוצה להוציא מהבית
אם יש לך תמונה ברורה להעלות של החלק המדובר יכול לעזור ליאני מחפשת חלק מסוים למיקסר קנווד :
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: