כיום מיטב דש מתהדרים בכשרויות 'בד"ץ העדה החרדית' ו'גלאט הון'.מה קורה מבחינת ההכשר של הפנסיה של הלמן אלדובי , שעוברת בסוף החודש הזה למיטב דש.
הבנתי ממיטב דש שכרגע עדין אין להם הכשר
אם באמת יהיה מצב שלא תהיה שום כשרות על הקרן פנסיה מחקה מדד S&P 500האם יש בעיה להמשיך בקרן הזו כך?
אני לא רואה שכתוב שם את ר' עמרם פריד, ולא נראה לי שהוא היה קשור אי פעם לתשואה כהלכה.מישהו יודע מי הרבנים הלטאים שעומדים מאחורי ההכשר של תשואה כהלכה??
כי ראיתי פה שרבי מרדכי גרוס ורבי עמרם פריד הם מרבני ההכשר
ושאלנו את הרב עמרם פריד והוא אמר "שהכשרות היותר מהודרת היא של גלאט הון " והיה נשמע שעדיף שלא להסתמך על הכשרות הזו
וזה נשמע שהיום הוא לא עומד מאחורי הכשרות הזאת
אז איזה רב ליטאי עומד כן אם בכלל
רבי מרדכי גרוס עדיין כן עומד מאחורי זה?
אני לא יודעת מי עומד מאחורי תשואה כהלכה אבל למה צריך אם יש 5 מסלולים במור השקעות של בד"ץ.
5 מסלולים של קרנות מחקות עם תשואה מאוד יפה.
עוד השתתפו במעמד הגאון ר' יעקב גרינולד חבר הבד"ץ דקהל מחזיקי הדת בעלזא, הרב עמרם פריד מו"ץ בבית ההוראה שערי הוראה, הרב יוסף מרדכי סלמון רב דחסידי סערט ויזניץ ב"ב ומו"ץ בבית ההוראה שערי הוראה, הרב יעקב דויטש מו"ץ בקרית סרט ויזניץ חיפה, הרב חיים ברכיה ליברמן מו"ץ בבית הוראה קהילות יעקב, ורבני תשואה כהלכה, הרב אברהם ישראל לבקוביץ, והרב ישראל מנחם וקסלשטיין. סוף ציטוטאני לא רואה שכתוב שם את ר' עמרם פריד, ולא נראה לי שהוא היה קשור אי פעם לתשואה כהלכה.
לדעת כולם "גלאט הון" זה ההכשר הכי מחמיר.ושאלנו את הרב עמרם פריד והוא אמר "שהכשרות היותר מהודרת היא של גלאט הון " והיה נשמע שעדיף שלא להסתמך על הכשרות הזו
"מסלול הלכה" בחברות "הראל" ו"מיטב דש" [גם בפסגות אבל צריך לראות מה יהיה אחרי המכירה]איזה מסלולים יש של גלאט הון משהו יודע? אני מבררת על קרן השתלמות.
אני מתכוונת אם יש קרן השתלמות לא מסלול הלכה פשוט עם תשואה של 4-5% משהו יותר כמו S&P500 וכד'
כמו כן בחברת אינפיניטי יש מסלול בכשרות תשואה כהלכה, במדיניות השקעה שכשרה גם לדעת רבני גלאט הון.
אינפיניטי השתלמות מניות בחו"ל 1537אתם יודעים את מס' הקרן באינפיניטי או שם של הקרן הזאת?
אז אחרי שכבר טענת זאת בעבר.אינפיניטי השתלמות מניות בחו"ל 1537
זה לא כשר לדעת 'גלאט הון'.
בהחלט נכון.עידכון:
בשורה טובה לנאמני 'גלאט הון'
מחר קרן הפנסיה מחקה מדד S&P 500 של הלמן אלדובי
תתמזג עם קרן הפנסיה מחקה מדד S&P 500 של מיטב דש
ב'תשואה כהלכה' שעד היום נתנו כשרות לקרן פנסיה הנ"ל מתנערים מאחריות מעתה ואילך.
מאידך ב'גלאט הון' ו'בד"ץ העדה החרדית' אומרים שבקרוב אי"ה הם יתנו כשרות לקרן הנ"ל
לעת עתה לא נחתמה תעודת כשרות לקרן הנ"ל, כי עדיין לא הושלמו כל תהליכי הכשרות
צריך להמתין יומיים ואולי יקח חודש אבל בסוף נתבשר אי"ה שהקרן עם כשרות...
לנאמני 'תשואה כהלכה' אל דאגה
אי"ה תהיה גם להם קרן פנסיה מחקה מדד S&P 500 בחברה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: