ראיתי טיסה זולה לוורשה, יש מה לעשות שם? וקל להסתדר בשבת?
בשבת אין ממש מה לעשות שם, אבל אפשר לעבור לחלק מהזמן לקראקוב, שעתיים נסיעה עם רכבת אקספרס.אני מחפש טיסה זולה וישירה,לטיול באירופה מקום שיש מניין ואוכל כשר,
הלוך 26-27.8
חזור1.9
אשמח לכל עזרה ורעיון,
ראיתי טיסה זולה לוורשה, יש מה לעשות שם? וקל להסתדר בשבת?
יש בית חב"ד מומלץ בוורשה?בשבת אין ממש מה לעשות שם, אבל אפשר לעבור לחלק מהזמן לקראקוב, שעתיים נסיעה עם רכבת אקספרס.
יש לך המלצה מניסיון אישי?
יש בית חב"ד מומלץ בוורשה?
ומה יש בקראקוב?
יש מכולת קטנה ליד ביהכנ"ס נוז'יק, בעיקר יש להם כל סוגי שימוריםיש חנויות אוכל כשר בשפע בוורשה?
זה 12 שעות נסיעה כולל 2 עצירות- לא ממש משתלם...אז למי שחולם על שוויץ בבין הזמנים זה בשבילו:
יעד: ג'נבה - שוויץ.
תאריך: 13-21/8 - יג-כא אב
מחיר: 1024 ש"ח הלוך ושוב.
צפה בקובץ המצורף 498347
https://www.skyscanner.co.il/transp...enabled=false&inboundaltsenabled=true#results
יש בוויז אייר ג''כ ביטוח ביטול נסיעות עם עושים כרטיס נסיעה flexביטוח ביטול טיסהיעיל בעיקר מול איזי ג'ט ושאר החברות שא"א לבטל בהם כרטיסים.
אם לא לקחתם טיסה של הרגע האחרון, או הזמנתם טיסה לעוד חצי שנה, בשביל למנוע עגמת נפש, תמיד מומלץ להשתמש בביטוח ביטול טיסות, עם קצת כסף חוסכים הרבה כסף.
טריפ גרנטי - ביטוח ביטול טיסה
אני טס איתם הרבה, מנסים להסתדר איפה להדפיס, במלון / בית חב"ד וכד'הבעיה הגדולה בטיסות לאו קוסט היא הצ'ק אין שחייבים לעשות מראש, אני נפלתי פעמיים עם וויזאייר ושילמתי בחזור פעמיים 35 יורו לכל אדם!! מה הפתרון למי שאין סמארטפון ואין איפה להדפיס בחו''ל?
אנחנו הלכנו למחלקת עסקים בשדה תעופה ושם עשו לנו ציק אין ואף הדפיסו את הדפים בצבעוני... ולא הסכימו לקחת כסף..הבעיה הגדולה בטיסות לאו קוסט היא הצ'ק אין שחייבים לעשות מראש, אני נפלתי פעמיים עם וויזאייר ושילמתי בחזור פעמיים 35 יורו לכל אדם!! מה הפתרון למי שאין סמארטפון ואין איפה להדפיס בחו''ל?
למיטב ידעתי: 1. לא מקבלים החזר. 2. לא משלמים על הביטולמישהו יודע האם בביטול כרטיס טיסה הכי בסיסי באל על יש אפשרות לקבלת החזר (אחרי 14 יום מההזמנה), והאם ישנה אפשרות אבסורדית של תשלום נוסף על הביטול מלבד אי קבלת החזר? תודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: