יש לכם מחר ב-5:40 טיסה מבודפשטנתקענו בוינה [בטיסה שהוחזרה אתמול] איך הכי מהר להגיע לארץ.
ולבנתיים היכן ניתן לרכוש אוכל כשר?
ואוכל כשר יש בשפע בוינה
יש לכם מחר ב-5:40 טיסה מבודפשטנתקענו בוינה [בטיסה שהוחזרה אתמול] איך הכי מהר להגיע לארץ.
כןהיי,
האם יכול להיות סוכן שמוכר כרטיסים יותר זולים מהאתר אל על.
מה אומרת החברה שהחזירה אתכם?נתקענו בוינה [בטיסה שהוחזרה אתמול] איך הכי מהר להגיע לארץ.
הסוכנים המפורסמים פה בפרוג הם אמינים מאד.תודה על תשובתך,
סוכן דרך פרוג שמוכר כרטיסים של אל על .
איך אני מוודאת סופית שאלו כרטיסים
למילאנו ברגמו בתאריך 14.8 עד ה21.8 2000 שח לכרטיס. 4 כרטיסים. כולל החלפת שםלאיפה 4 כרטיסים? תאריכים? מחיר?
מענין אותך? אני טיפה גמיש במחירלאיפה 4 כרטיסים? תאריכים? מחיר?
באופן כללי, לא. אבל אם חברת התעופה ביטלה, יש מצבים שהכסף יועבר לסוכן, והוא יעביר אליכם.תודה על עצתכים
הזמנתי דרך סוכן מפרוג וגם אמין מאוד( היוזר שלו דיצה )
שזול יותר מהאתר משמעותית ( יצא לי 700$ פחות )
ואכן ראיתי שיש הזמנה באתר אל על כפי עצת ANK
יום טוב
לאינטלגציה - סוכן שהזמין יכול גם לבטל ולהישאר עם הכסף ביד ?
@ANK התכוונו לשאול האם הסוכן יכול לבטל ולקבל את הכסף מהחברה ולהיעלם מהאופק והתשובה היא תלוי אם שילמתם עם האשראי אז לא ואם מזומן כן עכ"פ אין סיבה שסוכן עם ניק בפרוג יהיה רמאי כ"ש אם הוא ותיק....באופן כללי, לא. אבל אם חברת התעופה ביטלה, יש מצבים שהכסף יועבר לסוכן, והוא יעביר אליכם.
תודה.@ANK התכוונו לשאול האם הסוכן יכול לבטל ולקבל את הכסף מהחברה ולהיעלם מהאופק והתשובה היא תלוי אם שילמתם עם האשראי אז לא ואם מזומן כן עכ"פ אין סיבה שסוכן עם ניק בפרוג יהיה רמאי כ"ש אם הוא ותיק....
https://beesromania.aero/en כאן תוכלו למצוא ב-50 יורו לכיוון סוצובה כ6-7 שעות לאומן אפשר מז׳בוז בדרך אם קשה לכם שבוע תוכלו לקחת לכיוון סוצובה ב-15-08 ולחזור מיאשי ב-18-08 עם וויזאיירטיסה זולה לאומן לכמה ימים,
בחודש - חודש וחצי הקרובים, במחיר זול, מישהו מוצא??
מחפשים המון ולא מוצאים.
נודה לכל מי שיכול לעזור..
כן, כל 250 שקל שימוש בכרטיס שווים 50 נקודות, וכל 150 נקודות שווים דולר הנחה (לפעמים יש מבצעים של 100=1$)משהו מכיר/משתמש בכרטיס בשם fly card לקניית טיסות אל על?
זה אכן כמו שהם אומרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: