לדעתי לא כדאי לבנות על זה עד סוכות, שהרי אם ח"ו תתחיל מלחמה בצפון הם הראשונים שיעופו מפה חזרההבנתי שדלתא חידשו את הטיסות שלהם חזרה לניו יורק
לדעתי לא כדאי לבנות על זה עד סוכות, שהרי אם ח"ו תתחיל מלחמה בצפון הם הראשונים שיעופו מפה חזרההבנתי שדלתא חידשו את הטיסות שלהם חזרה לניו יורק
הכי בקלות שיש, בלחיצת כפתור (מערכת אוטומטית, אתם לוקחים בחזרה)כלומר- אם מתבטלות הטיסות- מחזירים לי כסף בקלות?
אם הכרטיס ללא פלקס אז אין אפשרות לבטל.ואם לא תתבטלנה- מה כן מדיניות הביטול שם? אם תהיה מלחמה/חוק גיוס ולא נרצה לטוס
למי להאמין?
אזור האישי של אלעל
פשוט בדוק מה יהיה העלות לביטול במקרה שלך (פלקס) אמור להיות איזשהו עלות (בד"כ זניחה) ואם זה מתקזז ואתה נשאר עם רווח אז תבטל ותקנה מחדש.שלום לכל המומחים
הזמנתי אתמול כרטיסי פלעקס בוויז והנה עכשיו אני רואה שהכרטיס זול בכ400 שקלים,
מישהו יודע לומר לי אם ואיך אפשר לשנות ולקבל את ההחזר??
אודה מאד למגיבים.
תבדוק מחיר ל6 כרטיסים, בדר"כ לא יקפוץ תוך כמה רגעים ליותר יקר מזה.ואם אתה חושש לאפשרות שאחרי הביטול שלך המחיר יקפוץ שוב
אני לא יודע אני לא המשווקכמה כרטיסים פנוים יש לורשה
הדיל הזה נמצא כאן, המקור מאתר טיסות סודיותכמה כרטיסים פנוים יש לורשה
יפה מאוד אני בדווקא לא שמתי קישור כי זה גורם לאנשים ללחוץ סתם על הקישור ומעלה את מחיר הטיסההדיל הזה נמצא כאן, המקור מאתר טיסות סודיות
אנחנו עשינו קונקשין של שעה ו10 דקות ויחסית הספקנו ברוגע, גם כן לטיסה פנימית אחרת בארופהכמה זמן מומלץ לקונקשן ברומא?
מעבר לטיסה פנימית באירופה כמו אינסברוק לדוגמא.
תודה.
יש ב 340אני מעדיף ממוצ"ש או ראשון עד שלישי
יש משהו?
תודה רבה
יש לבאזל בחוליואנו מעוניינים טיסה מתל אביב לבאזל או למקום קרוב לבאזל ציריך או באדן באדן.
מרביעי הזה עד שני הבא.
לא מצאנו משו מאד זול.
לא אכפת לנו עם עצירה לא מאד ארוכה.
אשמח לכל עזרה והצעה
תודה רבה מראש !
מה היעד הסופי שלכם ?אנו מעוניינים טיסה מתל אביב לבאזל או למקום קרוב לבאזל ציריך או באדן באדן.
מרביעי הזה עד שני הבא.
לא מצאנו משו מאד זול.
לא אכפת לנו עם עצירה לא מאד ארוכה.
אשמח לכל עזרה והצעה
תודה רבה מראש !
יש באתר של סוויס הלוך ישיר חזור עם עצירה בגרמניה 352 $ בלי מזוודה או 452 עם מזוודהמחפשת טיסה לשוויץ ביום שני ט' בתמוז לשבוע. אפשר עזרה והכוונה? (שהות בדאבוס)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: