איזה טווח מחירים?ערב טוב
אולי מישהו יודע על טיסה מישראל לניו-יורק (הלוך ושוב) במחיר סביר?
מדובר בחודש אוגוסט, מר"ח אב - כ"ג אב, גמיש.
איזה טווח מחירים?ערב טוב
אולי מישהו יודע על טיסה מישראל לניו-יורק (הלוך ושוב) במחיר סביר?
מדובר בחודש אוגוסט, מר"ח אב - כ"ג אב, גמיש.
תודה על העזרהאיזה טווח מחירים?
2 הקטנטנים פחות מגיל שנתיים?תודה על העזרה
מבחינתי הכי זול שאפשר. (גג 10000)
לזוג +2 קטנטנים
איפה ראית את המחירים האלו של יונייטד?2 הקטנטנים פחות מגיל שנתיים?
יש טיסות של יונייטד ישירות בעשר אלף וקצת אבל אני לא יודע אם הם באמת יטוסו
אם אתם בקטע לשלב את זה עם טיול באירופה אפשר למצוא בסביבות 8 אלף
אלעל ישיר זה 14+
יונייטד בהנחה שמדובר ב2 ילדים מתחת לגיל שנתייםאיפה ראית את המחירים האלו של יונייטד?
אמנם מדובר בעצירות ארוכות (ניתן לשלב עם ביקור בעיר מענינת)דרך אירופה אכן ראיתי מחירים בטווח של 8-9 אלף אבל עם עצירות ביניים של 20 שעות וללא מזוודות
ולכן זה עדיין שווה או לא ז"א מה המחיר בטלפון?בדרך כלל יש עמלה על שירות בטלפון 15 יורו (לפעמים הם מוותרים אם משלמים את החוב דרך האתר)
אם אתה מסתדר עם אנגלית מה איכפת לך לבדוקולכן זה עדיין שווה או לא ז"א מה המחיר בטלפון?
חברה!
מה אתם אומרים על אתר ''הטייס'' ארגון חבילות נופש?
אנחנו מכירים וממליצים.חברה! אני צריך המלצות!!!
מישהו מכיר?
הוא אחד המשתמשים הידועים פה.
האם מישהו ישתמש בשירות שלו??
הזכרת לי סיפור שהיה לפני שנה שיכול להיות יעזור אי פעם למישהויש כל כך הרבה פרטים קטנים שאפשר ליפול עליהם
יש גם את הקטע הזה שאתה רוצה להחזיר את הרכב באמצע הלילה לחניון חברת ההשכרה בשדה התעופה, אבל על הדרך אתה מוריד את שאר הנוסעים בפתח הטרמינל שלא יצטרכו לעשות כולם את הדרך מהחניון לטרמינל עם המזוודות, אתה רק לא יודע שהכרטיס שקיבלת כדי 'להרים את המחסום' הוא חד פעמי, וכשניצלת אותו בכניסה לטרמינל אין לך כבר איך להיכנס לחניון כדי להחזיר את הרכב.הזכרת לי סיפור שהיה לפני שנה שיכול להיות יעזור אי פעם למישהו
נסענו לאוקראינה דרך הונגריה והשארנו את הרכב בחניון מוסדר בגבול לטובת נהג בעבר השני (לא מצאנו חברת השכרה שנותנת לעבור)
כשחזרנו גילינו שאין מכונה לתשלום על החניון יש שם איזה מספר שלא עונים בו ואנחנו פשוט תקועים בחניון במעבר גבול נידח
אחרי כמה נסיונות שלא צלחו למצוא פתחים לא רשמיים של החניון
זה היה הפיתרון פירקנו את לוחית הרישוי מהרכב והצבנו אותה מול המצלמה של הכניסה ומישהו לחץ כאילו הוא רוצה להיכנס
ונפתח השער ויצאנו לחירות
לפי מה שביררנו אז אין חברת השכרה שמביאה לגבול באזור הזהוואו.
ואיך באמת זה עובד באוקראינה? יש מצב לשכור שם מראש ולקבל את הרכב במעבר הגבול? יש חברות השכרה שיש להם סניף במעבר הגבול? או שאפשר רק לשכור נהג אוקראיני עם רכבו?
אולי כבר עדיף לעלות לרכבת בעיר הסמוכה לגבול ולרדת בעיר הראשונה אחרי הגבול ולשכור שם מחברה מקומית?
למיטב ידיעתי זה לא סותר יש כניסה של כמה דקות בודדות להורדת נוסעים וכניסה לחניון.יש גם את הקטע הזה שאתה רוצה להחזיר את הרכב באמצע הלילה לחניון חברת ההשכרה בשדה התעופה, אבל על הדרך אתה מוריד את שאר הנוסעים בפתח הטרמינל שלא יצטרכו לעשות כולם את הדרך מהחניון לטרמינל עם המזוודות, אתה רק לא יודע שהכרטיס שקיבלת כדי 'להרים את המחסום' הוא חד פעמי, וכשניצלת אותו בכניסה לטרמינל אין לך כבר איך להיכנס לחניון כדי להחזיר את הרכב.
מהונגריה ללבוב זה מאוד רחוק אם כבר זה להונגוואר (אוז'רהוד) או למונקאטש (מוקצ'בו) אני לא יודע כמה השכרות רכב יש שם וכמה זה עולהבאוקראינה יותר משתלם ליסוע ברכבת ללבוב ולשכור שם הרכב עולה גרושים. מהגבול יש איזה רכבת 5-6 פאמים ביום ללבוב.
לא אמרתי שזה מסוכן פשוט בחלק מהמקומות הכבישים ממש משובשים (בורות וכו)אגב למה זה מסוכן ליסוע באוקראינה?
655 דולר הלוך סוויס חזור אלעלמחפשת טיסה לציריך לתאריכים 23-27 במאי(יום חמישי שבוע הבא) ללא עצירות ביניים.
מתי??מחפשת טיסה לסופשבוע כולל שבת (לא לפני רביעי ולא אחרי שני) לאומן.
הכי בזול שיש לשני מבוגרים.
מה הטווח?
ואיפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: