לכל מי שמחפש טיסות זולות לאיזורי ההרים באוסטריה ובשווייץאנחנו מעוניינים להגיע לסרפהאוס לצאת ב 19 ביולי ולחזור ב 23 מספיק מוקדם (יום ו')
מה הכי קרוב ליעד מינכן?
ואין לי מושג איך מתחילים לחפש טיסה... אודה מאד לכל עזרה ומידע.
בדרך כלל כל האתרים האלו בודקים את המחיר פעם אחת ביממה, (נראה לי בשעות הלילה, שאז המחיר באמת יותר זול משום המזמינים המועטים)ידוע לכם משהו אם המחירים בסקייסקאנר לא משקפים את המחיר בפועל ?
(כלומר - באתר המחיר זול, וכשבאים לקנות האתר לא מגיב, או אומר שהמחיר לא רלוונטי בפערים משמעותיים.
לדוגמה - טיסה לקנדה - באתר 650$
בפועל - 800$)
לפי הנסיון שלי לא עולה אם מסתכלים מבחוץ אלא(גוגל טיסות כן בודקת בזמן אמת, אבל המחירים עולים בהתאם, כמו שכתבתי)
זה ידוע.ידוע לכם משהו אם המחירים בסקייסקאנר לא משקפים את המחיר בפועל ?
(כלומר - באתר המחיר זול, וכשבאים לקנות האתר לא מגיב, או אומר שהמחיר לא רלוונטי בפערים משמעותיים.
לדוגמה - טיסה לקנדה - באתר 650$
בפועל - 800$)
תוכל לכוון אותי לטיסות זולות לגנ'בה ?מחירי הטיסות לחו"ל יורדים ,
(כנראה בזכות המלצתו של הליצן)
אין לי סודותתוכל לכוון אותי לטיסות זולות לגנ'בה ?
מחיפוש מהר בינתיים- אל על הכי זול 820 דולר הלו"ש עם גמישות של יומיים לפני בהלוך (30 באוגוסט) ויום אחרי בחזור.(30 באוקטובר)מחפשת טיסה לניו יורק ישירה לחגי תשרי
תאריכים ה1 לספטמבר עד ה5 לאוקטובר (גמישות של יום יומיים בעיקר בחזור)
אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בזה..
תודה רבה, תזכו למצוות!!
גיאורגיה.טיסה בזול למדינה דוברת רוסית בחופש יש?
עשינו טיול כזה.כן... אין לי אופציה אחרת. זה מוגזם קצר?
תודה על המענה.
למה לגלוש בחלון נסתר?תגלשו בחלון נסתר
גלישה בסתר וטיסות – מה הסיפור?למה לגלוש בחלון נסתר?
יוצא יותר זול??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: