תודה רבה!!@אריאל87 , מצאתי לך טיסה זולה יותר (עם עצירה ארוכה יחסית בהלוך...)
טיסה ת"א מנצ'סטר עם עצירות ביניים- 347 ש"ח לאדם לא כולל מזוודה
תודה רבה!!@אריאל87 , מצאתי לך טיסה זולה יותר (עם עצירה ארוכה יחסית בהלוך...)
טיסה ת"א מנצ'סטר עם עצירות ביניים- 347 ש"ח לאדם לא כולל מזוודה
5 עד 7תאריך מסויים?
www.kiwi.com/deep?affilid=tomwinab¤cy=USD&departure=2019-12-22&from=tel-aviv_il&lang=il&passengers=3&return=2019-12-26&to=barcelona_esמחפשת 3 כרטיסי טיסה לברצלונה בין התאריכים 22-26/12
יש משהו זול?
https://wizzair.com/he-il/information-and-services/booking-information/שינוי-ההזמנה-שלךשלום, הזמנתי טיסה בוייז אייר, יש אפשרות לבטל אותו?
יש באייר קנדה 20 אחוז הנחה להזמנת טיסות מינואר עד מאי 2020 בהזנת קוד קופון : JFMER2W1מחפשת טיסות לערב פסח וחזור אחרי החג בזול, יחסית, עדיפות לישירה, אבל אפשר עם עצירה אחת. לניו יורק או נוארק או פילדלפיה.
אפילו בתשלום למי שימצא לי דיל טוב, ערב בלאק פריידי
אפשר לבדוק כאן יש מחירים טוביםמחפשת טיסות לערב פסח וחזור אחרי החג בזול, יחסית, עדיפות לישירה, אבל אפשר עם עצירה אחת. לניו יורק או נוארק או פילדלפיה.
אפילו בתשלום למי שימצא לי דיל טוב, ערב בלאק פריידי
לא מתמצאת........ סוג של 300 להלוך חזור לאדם. הזוי?
איפה יש ב300$ הלוך חזור לבודפשט אני מחפש למישהולא מתמצאת........ סוג של 300 להלוך חזור לאדם. הזוי?
www.kiwi.com/deep?affilid=tomwinab&departure=2019-12-08&from=tel-aviv_il&lang=il&return=2019-12-12מחפשת המלצה לטיסה זולה בשבוע הבא בתאריכים 8-11.12
ליעד מעניין באירופה
תודה לעונים!
יש דמי ביטול שצריך לשלם והשאר חוזר.שלום, הזמנתי טיסה בוייז אייר, יש אפשרות לבטל אותו?
יש באמצע ינואראיפה יש ב300$ הלוך חזור לבודפשט אני מחפש למישהו
טעיתי הכוונה הייתה כמובן לונדוןלניו יורק? בארה"ב? המחיר לא טעות?
איפה קניתם את הכרטיסים?
אפשר לחפש את המידע באתר של חברת התעופה הרלוונטית.אשמח לעזרה:
מחפשת מת"א ללונדון, בין התאריכים 12.2.2020 עד 18.2.2020.
בטיסות שמצאתי, לא הבנתי את המידע לגבי מזוודה נורמלית.
אלו?אפשר לחפש את המידע באתר של חברת התעופה הרלוונטית.
אשמח לעזרה:
מחפשת מת"א ללונדון, בין התאריכים 12.2.2020 עד 18.2.2020.
בטיסות שמצאתי, לא הבנתי את המידע לגבי מזוודה נורמלית.
לא מתמצאת........ סוג של 300 להלוך חזור לאדם. הזוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: