מאיר עלי באבא
משתמש מקצוען
27.11-28.11 חמישי עד שישי ללרנקה 106 יורו כולל טרוליתודה על תגובה המהירה!
סוף חודש הזה...
27.11-28.11 חמישי עד שישי ללרנקה 106 יורו כולל טרוליתודה על תגובה המהירה!
סוף חודש הזה...
זה אחד האתרים הגדולים בעולםאיזה אתר אמין וזול לרכישת כרטיסי טיסה לאירופה??
מישהו שמע פעם על האתר Skyscanner
בשביל זה לוקחים סוכן .לילה טוב ושבוע טוב!
שאלה חשובה וקצת דחופה לכל המבינים החשובים.
איך אפשר לקנות (או לשריין) מספר כרטיסי טיסה באל על לעוד מספר חודשים, באופן שיהיה אפשר בהמשך החורף להכניס שמות, ואולי לבטל חלק...
מדובר בעצם על להטיס קבוצה של כ15 אנשים, כשעוד לא ברור מי בדיוק מגיע וכמה.
בנתיים רק מה שעולה לי זה לקנות כרטיסים גמישים לשינוי, יש מן הסתם דרכים טובות יותר.
תודה רבה לעונים.
אוקי, יש סוכנים כאן? אתה סוכן?בשביל זה לוקחים סוכן .
מגודל מסוים של קבוצה אל על מוכרת רק דרך שירות הלקוחות שלה או סוכנים. תראו את זה אם תכניסו באתר שלהם את כמות הכרטיסים הנדרשת .אפשר לרכוש בקניות נפרדות עד 9 נוסעים.לילה טוב ושבוע טוב!
איך אפשר לקנות (או לשריין) מספר כרטיסי טיסה באל על לעוד מספר חודשים, באופן שיהיה אפשר בהמשך החורף להכניס שמות, ואולי לבטל חלק...
בנתיים רק מה שעולה לי זה לקנות כרטיסים גמישים לשינוי, יש מן הסתם דרכים טובות יותר.
תודה רבה לעונים.
בדלפק בשדהיש לי טיסה למחר הזמנתי מארקיע טיסה של חברה אחרת:
טיסה - Arkia 282 IZ **
*הטיסה מופעלת עי Electra Airways עבור ארקיע
יש למישהו מושג איך אני עושה צ'יק אין?
תלוי איזה חברה ואיזה יעדלילה טוב ושבוע טוב!
תודה רבה לעונים.
פנה בפרטיתודה רבה על התגובות, אתקשר לאל על ונראה מה יגידו לי.
אם יש כאן סוכן שיכול לעשות את זה בעמלה סבירה, אשמח שיפנה אליי בפרטי.
יום טוב!
כנראה אף ישראלי שפוי לא מעוניין להיכנס למקום הזה...זה נכון שיש עכשיו טיסות זולות לאמסטרדם?
אמסטרדם הוא יעד לכל אלו המעוניינים להגיע לבלגיה בכלל ולאנטוורפן בפרטכנראה אף ישראלי שפוי לא מעוניין להיכנס למקום הזה...
אפשר פרטים בבקשהנשארו כמות מצומצמת של כרטיסים בטיסות אל על [ צ'רטר] תל אביב - לדבראצן [ הונגריה קרוב לקרעסטיר],
יש 3 טיסות במהלך החודש הקרוב במחיר טוב,
אפשר גם?אפשר פרטים בבקשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: