משתמש תפוס
משתמש צעיר
סורי שאני חופר
אבל חוץ מאבו דאבי אין משהו זול בבין הזמנים?
@קברניט @הטייס @מאיר עלי באבא
תודה על העזרה
חיפשתי שם , אני מוצא משהו בהתחלה כתוב 82$ אני ממשיך זה עולה ל 240$ וכשאני כבר רוצה לסגור זה עולה ל850$
מה זה הדבר הזה ?
ואלי בהזדמנות זו מישהו יוכל לחפש עבורי טיסה לא משנה לאן העיקר שיהיה זול , בבין הזמנים באיזור העשר ימים
אני אשמח מאןוד
תודה רבה על השת"פ!!!
מחפש טיסה זולה לכל יעד בתאריכים ה18 עד ה22 לאוגוסט אודה לכל המסייע
השאלה היא מה זה זולסורי שאני חופר
רלוונטי עדיין?למכירה כרטיסי טיסה ללונדון לוטון בחברת וויזאייר, לבין הזמנים מחירים משתלמים!
עדיין רלוונטיזה רלוונטי עוד או שנמכר?
באלו תאריכים ?כמה הכי זול והיכן ניתן להשיג היום זוג כרטיסים לציריך שבוע הבא
@מאיר עלי באבאהשאלה היא מה זה זול
לדוגמא בוקרשט 26.8-4.9 ב 750 ש"ח בערך הלוך אלעל חזור וויז הנחיתה בא' אלול ב 9:40 בבוקר אם אתה רוצה להספיק סדר א' תוכל להוסיף 70-80 ש"ח ולנסוע עם ארקיע בלילה ככה גם תרוויח טיסה בחברה ישראלית וגם הכבודה כנראה תעלה פחות
או מראשון לפנות בוקר עד שלישי בערב או משני לפנות בוקר עד רביעי בערבבאלו תאריכים ?
אשמח לפרטים. איך אפשר ליצור קשר?כרטיסים למכירה למיאלנו איטליה בתאריך יום רביעי ב14 חזור ב20 , טיסות ישרות ע''י רייאנר , 1000 ש''ח לכרטיס
תכתבו מייל או טלפון ואח"כ תמחקואשמח לפרטים. איך אפשר ליצור קשר?
whoprog1 בגמיילתכתבו מייל או טלפון ואח"כ תמחקו
דווקא ישיר?או מראשון לפנות בוקר עד שלישי בערב או משני לפנות בוקר עד רביעי בערב
???@מאיר עלי באבא
חחח אני אסביר לך מה ,
אני רוצה לטוס עם שני הילדים אז זה ארבעה נפשות וזה הרבה , וגם כמו שאתה יודע עם ילדים אתה לא נהנה 10000%
ככה לכן לא שווה לי להוציא מלא כסף בשביל ילד בין ארבה שחוץ מלראות את המטוס הוא לא ירגיש הבדל הין קרית אתא לחו"ל , מבין?
עכ"פ אני את בוקרשט , אפילו שזה קצת גבולי לי להגיע באלול
עם יש לך עוד יעדים או זמנים יותר טובים אני אשמח מאוד
עצירה בתוך שדה התעופה זאת אומרת שהם אחראים להעביר את התיקים, והאם צריך ביקורת דרכונים מחדש?אין ישיר בבוקר לציריך
אם עצירות, אז מתחיל ב1050 דולר לכרטיס.
תנסו להתגמש עם השעות אם זה שייך.
לא מצאתי יותר זול חוץ מאבו דאבי וזה זול כי זה סוף אוגוסט תחילת ספטמבר לפני זה הרבה יותר יקר אם אמצא משהו אעדכן בעז"ה@מאיר עלי באבא
חחח אני אסביר לך מה ,
אני רוצה לטוס עם שני הילדים אז זה ארבעה נפשות וזה הרבה , וגם כמו שאתה יודע עם ילדים אתה לא נהנה 10000%
ככה לכן לא שווה לי להוציא מלא כסף בשביל ילד בין ארבה שחוץ מלראות את המטוס הוא לא ירגיש הבדל הין קרית אתא לחו"ל , מבין?
עכ"פ אני את בוקרשט , אפילו שזה קצת גבולי לי להגיע באלול
עם יש לך עוד יעדים או זמנים יותר טובים אני אשמח מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: