הכשרות שלה הרבה פחות מרבנות בארץ.שווארמיה כשרה פתוחה עד 3 לפנות בוקר
כבדהו וחשדהו...נ.ב. אם מישהוא שטס בזמן הקרוב אשמח אם יוכל להעביר לי משלוח קטן משם
המחיר סביר לעונה לא מצאתי זול יותר חברות הלואו קוסט לא טסות לפראג ולכן גם בחורף לא תמצא מחירים מאוד זוליםשלום ראשית, רק עכשיו מכיר את האשכול.
כל הכבוד.
אשמח לבקש עזרה לגבי טיסה לפראג בחודש הקרוב לשלשה ימים., המחיר הכי זול שמצאתי זה כ-330 דולר...
אשמח אם משהו יש לו נסיון בטיסות לפראג, א' האם ניתן למצוא זול יותר. ב' האם יש שדה תעופה באזור שיותר זול ולסוע משם. (ראיתי פעם מווינה...) תודה רבה!
מה זה נקרא חברה ישירות?בלואו קוסט המחיר לטרולי יקר יש אפשרות להוזיל את מחיר הטרולי דרך המוקד הטלפוני בוויזאייר באנגלית
אפשר להזמין בכל חברה רק מומלץ להזמין בחברה ישירות לא דרך אתרי סוכנות
בחברות ישראליות כמו אלעל וישראייר יותר בטוח שהטיסה תתבצע אם תהיה מלחמה המחיר בהתאם אם אתם ממילא צריכים להוסיף טרולי או מזוודה תבדקו אם כבר שווה להזמין דרכם כי הם יותר זולים בכבודה (אלעל בכרטיס הבסיסי יש כבר טרולי)
אם הטיסה מתבטלת בכל החברות תקבלו בחזרה את הכסף אם הזמנתם ישירות בחברה אם לא זה יותר מסובך
חברה ישירות הכוונה לקנות באתר של חברת התעופה ולא דרך אתר סוכנותמה זה נקרא חברה ישירות?
וויז זה חברה?
לאסט מיניט? בלובירד?
או שחייב דרך ישראייר ו?
למה מומלץ דרך החברה ישירות? ואיך מוצאים טיסות זולות כך?
לא יפה כולה משלוח מחנות בגדים ממש לא מכבד אני מבין שמשעמם לךכבדהו וחשדהו...
הטיסה כאן למשל היא של ישראיירחברה ישירות הכוונה לקנות באתר של חברת התעופה ולא דרך אתר סוכנות
הסיבה היא כי אם קורה משהו כגון שהטיסה מתבטלת או שאתה צריך שינויים וכו הדרך לחברה צריכה לעבור דרך מתווכים והם לא כ"כ ששים לעזור
הדרך למצוא טיסות זולות היא לחפש למשל בסקייסקנר ואחרי שמצאת את הטיסה שאתה רוצה יש שם אפשרות לקנות אותה בכל מיני אתרים כולל דרך חברת התעופה בדר"כ זה יותר יקר קצת לדעתי זה שווה את המחיר בפרט לטיסה לטווח ארוך
אדוני הנכבדתתתת
לא יפה כולה משלוח מחנות בגדים ממש לא מכבד אני מבין שמשעמם לך
נכון. אבל אם בכל מקרה הוא תכנן לקחת רכב אז ייתכן שכן שווה. כי לוינה אפשר למצוא בחצי מחיר.המחיר סביר לעונה לא מצאתי זול יותר חברות הלואו קוסט לא טסות לפראג ולכן גם בחורף לא תמצא מחירים מאוד זולים
וינה רחוקה מפראג (כ 4 שעות) ואפילו אם תמצא משהו זול יותר לשם הנסיעה משם גם עולה כסף לדעתי לא שווה
זה יכול להיות מתאים אם אתה רוצה לשלב בין היעדים אבל אם היעד הוא רק פראג אתה תבזבז את זמנך על נסיעות
בהמשך הרשימה אמור להיות ישראיירהטיסה כאן למשל היא של ישראייר
איך אני מגיעה לישראייר לקנות מהם עצמם ולא דרך אלו שמימין כאן?
תודה רבה חסד אמיתי
צפה בקובץ המצורף 1694527
אפשר לחפש באתר של ישראיירהטיסה כאן למשל היא של ישראייר
איך אני מגיעה לישראייר לקנות מהם עצמם ולא דרך אלו שמימין כאן?
תודה רבה חסד אמיתי
צפה בקובץ המצורף 1694527
רק לא הייתי ממליץ לו להסתובב עם רכב בפראג המחיר של החניות הרבה יותר יקר מהרכבנכון. אבל אם בכל מקרה הוא תכנן לקחת רכב אז ייתכן שכן שווה. כי לוינה אפשר למצוא בחצי מחיר.
כל אלו שישבו או שיושבים כבר תקופה ארוכה בכלא (חלקם הגדול לכל הפחות) גם השתכנעו שנותנים להם איזה חבילת בגדים תמימה.תתתת
לא יפה כולה משלוח מחנות בגדים ממש לא מכבד אני מבין שמשעמם לך
כאן הקישור לטיסהצפה בקובץ המצורף 1694558
תיק גב הכוונה טרולי או תיק טיולים על הגב? זה יכול להיות תיק גב גדול?
בדרך כלל באתר החברה המחיר לטרולי ולמזוודה יהיה יותר זולתיק גב / יד בלבד. טרולי או מזוודה מוסיפים בנפרד
תחשבו על לחזור ברביעי בלילה ב11-12 יש כמה טיסות בשעות האלהמישהו יכול לעזור לטיסה לניו יורק מיד אחרי סוכות: 27-10 עד 31-10
לזוג + תינוק
כל מה שיש זה טיסות או יקרות מידי או עם קונקשנים ארוכים שזה יוצא שמגיעים (בחזור) ביום שישי מאד מאוחר או מגיעים ביום שני (בהלוך) בבוקר וכך מפסידים יום.
אם מישהו יוכל לעזור - אודה מאד!
זה אומר לצאת ערב חג הושענא רבאתחשבו על לצאת ברביעי בלילה ב11-12 יש כמה טיסות בשעות האלה
לאזה אומר לצאת ערב חג הושענא רבא
או שאולי התכוונת לתאריכים אחרים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: