Human Intelligence
משתמש חדש
תוכל להפנות אותי להודעה?אפשר להפחית עלויות היה הסבר לפני כמה עמודים כאן באשכול
תוכל להפנות אותי להודעה?אפשר להפחית עלויות היה הסבר לפני כמה עמודים כאן באשכול
2 מבוגרים עם מזוודה אחת 3200 שקל.אוקיי יצא לי 1300 דולר, לא נראה זול במיוחד
אתה בטוח שאתם צריכים שתי מזוודות? יכול להיות ששווה לך לחשוב על זהאוקיי יצא לי 1300 דולר, לא נראה זול במיוחד
לדבר איתם טלפונית אחרי ההזמנה של הכרטיסים או גם את ההזמנה של הכרטיסים לעשות דרכם?לפני 3 שבועות זה עבד לי
שילמתי
130 שקל לכל מזוודה 20 ק"ג במקום 330
+ 15 יורו דמי שירות טלפוני .
לדעתי אין טעם לחכות, המחירים עולים ועולים 800 שח ללונדון זה בגדר מציאה ביולי..אני מחפשת טיסות ללונדון בתאריכים 8-15 ליולי. מצאתי בויז ב810 ש"ח.
זה הכי זול או שיש לי מה לחכות שירד?
ביום שישי זה היה משהו כמו 750. שווה לחכות שירד או רק יעלה?
תנסו לבדוק מחיר ממחשב אחר, או לפחות תמחקו קוקיס. לפעמים זה עוזר.אני מחפשת טיסות ללונדון בתאריכים 8-15 ליולי. מצאתי בויז ב810 ש"ח.
זה הכי זול או שיש לי מה לחכות שירד?
ביום שישי זה היה משהו כמו 750. שווה לחכות שירד או רק יעלה?
אחרי ההזמנהלדבר איתם טלפונית אחרי ההזמנה של הכרטיסים או גם את ההזמנה של הכרטיסים לעשות דרכם?
זו השאלה, כדאי להמתין?תנסו לבדוק מחיר ממחשב אחר, או לפחות תמחקו קוקיס. לפעמים זה עוזר.
זה גם תלוי בכמות החיפושים היומית אחרי הטיסה הזאת, גם אצלי זה היה 225 דולר וקפץ ל238 דולר. ייתכן שהמתנה של יום יומיים תיטיב את המחיר.
אם תזיזו יום, 9 עד 16 לחודש, עדיין עולה 206 דולר.
אל תמתינו, תזמינו.זו השאלה, כדאי להמתין?
וב-9 יש לנו חתונה אז חייבת טיסה לפני כן.
במוצש יש יחסית זול אבל זה שעה וחצי אחרי יציאת שבת ואין לי סיכוי להספיק.
יש הצעה משתלמת לטיסות בתאריכים האלה עם עדיפות לנחיתה בלוטון (אבל רק אם הפער לכרטיס יוצא גג 100 ש"ח יותר מזה כבר לא משנה אם גטוויק או לוטון)?אל תמתינו, תזמינו.
תבדקו ישירות באתר של וויז את כל מה שרלוונטי ותזמינו דרכם.יש הצעה משתלמת לטיסות בתאריכים האלה עם עדיפות לנחיתה בלוטון (אבל רק אם הפער לכרטיס יוצא גג 100 ש"ח יותר מזה כבר לא משנה אם גטוויק או לוטון)?
וגם, עדיף להזמין דרך קיווי או ישירות מויזז?
מה קיווי פראיירים הם נותנים לי פרטים ואז אני יכולה באותו מחיר להזמין ישיריות מויזז?
זה מבצע סבבההציעו לי להצטרף לכרטיס אשראי פליי כארד אל אל האם זה מומלץ? אני נוסעת פעם בשנה בערך
הסתדרתם?יש למישהו זיכוי כספי באזיגי'ט? אשמח לקנות
או לחילופין טיסה זולה ראשון עד ראשון בשבוע של ר"ח ניסן
לא מה יש לכם להציעהסתדרתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: