ישיר או עם עצירהאני צריכה טיסה לניו יורק
מ08/12/2019
עד16/12/2019
סוד...בדקתי בכמה אתרים, ומשו-מה לא נותנים דילים לכמות נכבדת של אנשים (13 אנשים, ילדים ופעוטות)
איפה מוצאים מחירים זולים לכזו כמות?
לכזו תשובה לא ציפיתי. בפרט בפורום ״איש את רעהו״סוד...
זה היה רמז לעיין בפרופיל שלי...לכזו תשובה לא ציפיתי. בפרט בפורום ״איש את רעהו״
אפשר עם עצירה אחתישיר או עם עצירה
אפשר עם עצירה אחת
מי יכול לעזור לי?
אני צריך טיסה לקערעסטיר(הונגרין)לא יותר מלילה אחד
לא כולל יום שישי ושבת למשל אני יוצא ביום שלישי בבוקר
ואני יהיה פה חזרה ביום רביעי בערב עד מאה דולר מקסימום
מאה ועשר תודה לכל העונים
מחפשת טיסה ללונדון בשבוע שמיד אחרי סוכות. למשך חמישה ימים עד שבוע. לא משנה תאריך יציאה מדויק, אבל אחרי אסרו חג.
אולי אתה יכול לחפש לי לאחרי החגים בא נגידיש טיסות של וויז ב11 בבוקר הלוך וחזור ב-9 בבוקר למחרת, אם תרצה נחפש לך כשתדייק את התאריך.
מה זה "הזמנתי בסקיי סקנר" ?מישהו יודע אם ניתן לשנות טיסה שכבר הזמנתי בסקיי סקנר?
יש חברות שמאפשרות לשנות תאריךמישהו יודע אם ניתן לשנות טיסה שכבר הזמנתי בסקיי סקנר?
פשוט מוסיפים זאת להזמנה, אחרי בחירת הטיסות, ולפני מילוי פרטי הנוסעים.מי יודע איך עושים מעועדון בחברת וויז
אני מעוניינת להזמין כרטיסים ויש פער גדול בין מחיר רגיל למועדון
@שלמה וייס יודע משהו?
אני חייבת גם להזמיו טיסה באותו מעמד?פשוט מוסיפים זאת להזמנה, אחרי בחירת הטיסות, ולפני מילוי פרטי הנוסעים.
אם מסתבכים, אפשר לשאול באישי.
מה ההגיון במועדון בלי טיסה?אני חייבת גם להזמיו טיסה באותו מעמד?
אפשר להזמין טיסות לקיץ הבא -מזה כמה חודשים-לחברי מועדון בלבד.מה ההגיון במועדון בלי טיסה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: